INTERIOR AND KEYCHAIN

Call On Me

picmonkey-collage2 picmonkey-collage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goodmorning ladies! Lige en kort opdatering, inden vi alle tre tager på vores sidste shopping dag. Jeg gjorde mig et ret vildt taskekøb, som jeg glæder mig til at vise og fortælle jer mere om – hihi, nogle af jer, har måske luret den? ;-) Have a guess! Idag skal vi ellers bare spise god mad, hygge os og nyde skønne London. Vi har fået den lækreste morgenmad på hotellet – den er SÅ lækker!! Jeg har besøgt mange skønne hoteller, og har altid synes at Dubai og Abu Dhabi har haft de lækreste morgenmadsbuffeter, men denne slår alt jeg har prøvet – det er virkelig god mad, og så er der mange sunde alternativer også og det er jo altid lækkert. 

Jeg havde lige et par outfitbilleder fra forrige uge, jeg tænkte at jeg ville dele med jer. Jeg har min fine skjorte fra Sofie Schnoor på, hertil har jeg min fine, nye yndlings tørklæde fra ASOS til, en skindnederdel – også fra Sofie Schnoor og så min hyggelige grå cardigan/jakke fra Vila. Et så fint og afslappet sæt. Vi skrives ved senere ladies!


Shirt HERE / Scarf HERE / Leahter-skirt HERE / Jacket HERE 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

INTERIOR AND KEYCHAIN