FETISH

C & JEG

picmonkey-collageHej piger. Idag vil jeg lukke op for noget, jeg har holdt for mig selv og mine nærmeste igennem den seneste tid. Jeg har de seneste uger og dage, overvejet at få skrevet dette indlæg, men synes ikke, det var noget der skulle forhastes, men derimod skrives når det føltes rigtigt. Som nogle af jer, allerede ved eller måske spurgt ind til her på bloggen, så er Christoffer og jeg gået hver til sit. Det er jo altid en hård omgang, at skulle igennem, så det har krævet tid at bearbejde og komme over på ‘den anden side’, hvis man kan sige det sådan. Set i bakspejlet, så har vi tacklet det hele, med den respekt og kærlighed, som vi byggede vores forhold på og det er jeg så stolt og taknemmelig over. Der har ikke været nogle sure miner, uoverensstemmelser eller anden grund til at skulle være bitre på hinanden – tværtimod. Det er svært at definere hvad der helt præcist, gjorde at vi ikke skulle være sammen længere på dette tidspunkt, vi har virkelig haft et helt igennem fantastisk forhold og tid sammen, og selvom det ikke skulle være os lige nu, så er jeg virkelig glad for alt hvad vi har haft sammen og det vi formåede at bygge op.

Christoffer er min første kæreste og har derfor lært mig, at elske én person, meget om kærlighed og ikke mindst om mig selv. Jeg føler jeg har fået så meget godt med mig videre, og jeg tror vi har lært meget af hinanden på godt og ondt, hvilket jo i sig selv er en lærerig ting i livet. Modsat i starten af vores brud, føler jeg nu at det hele giver god mening. Tiden er virkelig altafgørende i sådan én proces, og det hele fremstår mere klart og meningsfuldt nu. Der er nemlig slet ingen tvivl om, at det var den eneste rigtige beslutning for os begge. Vi var nået til en skillevej og jeg tror vi begge, eller i hvertfald jeg selv, havde en masse afgørende beslutninger at træffe, som måske vil bane vejen for fremtiden – og på lige netop dette punkt, er det så vigtigt at kunne forene sig, på den ene eller anden måde.

Det har været en meget lærerig proces, selvom det også har været død-hårdt, så ville jeg egentlig ikke have været foruden dette brud, selvom det kan lyde mærkeligt. Det var som om, vi sad fast der hvor vi var og selvom vi forsøgte at få talt tingene igennem og ændre på hvad der skulle ændres på, så var det ikke helt nok. Det tærer jo rigtig meget på ens energi generelt, at skulle forholde sig til noget så essentielt i ens hverdag og ikke helt vide, hvad der skulle ske med os. Jeg kunne mærke at jeg sløsede mere med arbejdet, eller nærmere tilsidesatte det, hvilket jo også er helt rigtigt i den tid, men også hårdt at skulle gøre. Det lettede derfor enormt meget om, at få den tunge byrde af skuldrene. Selvom savnet i starten var nærmest ubærligt, så kan jeg mærke, at det for os begge har været det hele værd og at det har bidraget til så mange nye ting.

Som jeg har nævnt før, så tror jeg på, at alting sker for en grund – i hvertfald de fleste. På trods af, at jeg ikke kunne forestille mig, at jeg nogensinde skulle blive helt så glad igen uden ham, så sidder jeg tilbage med en ny tilgang til en masse ting, samt en hulens masse erfaring og viden – særligt om mig selv – som jeg er så inderligt glad for, at være nået frem til. Udover det, er det bare så dejligt, at kunne tænke tilbage på en tid, jeg har nydt uden lige og som åbnede nogle helt nye døre for os begge og vores fremtid. Hvad jeg særligt har taget med mig er, at kærlighed kun varer så længe man begge tror på, at den varer og er forevigt. Ligesom jeg har fundet frem til, at et forhold på mange punkter skal forene to mennesker, men at det er mindst lige så vigtigt at begge parter, gror hver for sig – dog med fuld opbakning af hinanden.

Jeg er så glad for, endelig at føle mig klar og rustet til at kunne dele dette med jer og håber I forstår, at dette indlæg var lidt længere undervejs. <3 Kærlighed er så smukt, og det er sådan jeg føler dette også er endt.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FETISH