LACE AND SNEAKS

bySWIERCZ makeupbrushes

dsc_8149 dsc_8157 dsc_8162
Godmorgen piger og glædelig 1. advent! Ih hvor er det altså vildt, at det allerede er jul nu igen, året er fløjet afsted synes jeg – der er virkelig sket meget, men på trods af dette, synes jeg nærmest det var igår jeg sad i 3.g i gymnasiet og skrev SRP – hihi. Jeg har altid elsket juletiden og synes virkelig der er noget magisk over den, samtidig med at der bare er en helt særlig stemning, som er svær at beskrive – men hyggeligt er det altså. Udover dette, elsker jeg al den lækre mad og de mange julegodter – åååh hvor smager det altså godt! Det er uden tvivl, det ekstra kilo december kan bringe værd.

Jeg tænkte at vi i andledningen af 1. advent og julen generelt, skal have lidt mere fokus på julegaver- og ønsker, da det nogle gange er ret med lidt inspiration. Jeg tænkte at mine nye børster fra mærket bySWIERCZ som jeg har været SÅ glad for. Alle børsterne er håndlavet af materialer, udvalgt efter hvad børsterne skal kunne. De er SÅ bløde og giver et virkelig flot resultat, når man bruger dem. Makeuppen klasker ikke sammen og ens finish bliver altså langt mere udjævnet, end mange andre børster jeg har prøvet. I kan finde alle børsterne her og læse meget mere – bySWIERCZ har forresten også sammensat nogle fine gaveæsker, som er en god gaveidé! Vi skrives ved senere ladies, husk at der kommer en så fin adventsgave på bloggen!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LACE AND SNEAKS