Raw chocolate ∙ golden berries & mulberries

ByMickleit x Plusfine

DSC_6788 PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
15002_a3 15425_2
Hej piger <3 Jeg håber I alle nyder det lækre vejr – og til alle studenterne, håber jer at jeres vogntur har været, bliver eller er helt fantastisk. Åh hvor jeg glæder mig til det en dag er mig! Jeg nyder at have fri for tiden, det er rart endelig at kunne slappe helt af, uden at skulle tænke over eksamener, prøver og generelt lektier – men jeg har dog gået med tanken om, at finde mig et spændende job, eller noget jeg om ikke andet kan beskæftige mig med udover bloggen. Jeg har virkelig svært ved at finde ud af, hvad det skal være, da jeg er meget splittet omkring det – dog tror jeg at det vil være en rigtig god beslutning for mig, at finde på noget. Har I nogle idéer?

Hvis I har, må I meget gerne byde ind – jeg er åben over for alle forslag, da jeg selv er gået lidt kold på idéer. Jeg tror jeg mangler noget inspiration på den front, mildest talt. Om ikke andet, har I her er super fint Plusfine outfit; afslappet, casual og alligevel super fint. Jeg er vild med disse haremsbukser der har et sporty look. Skjorten er bare super fin, lavet af 100% silke og kan styles til stort set alt – og gøre sig i mange forskellige looks. Mine fine armbånd, er forresten fra By Mickleit, som er mine favorit brand, når det kommer til arm-candy – de laver de fineste armbånd, der skal styles og mixes allesammen. Jeg håber I kan lide det, vi skrives ved <3

 

2 kommentarer

 • Natasja

  Hej Caroline, hvor er det bare et fint outfit! Jeg har skrevet en kommetar længere nede, som jeg tænker du muligvis ikke har set.:

  “Hej Caroline,
  Tak for dejlig inspiration!
  Ved du om det er helt slut med Malene Birger jumpsuitet i taupé? :(
  Noget helt andet.. Hvordan vil du umiddelbart bedømme kvaliteten af tøjet fra shein? -Det er jo skørt billigt derinde! Har du oplevet at blive opkrævet told når du har handlet derfra? Jeg plejer at være så uheldig mht. det.”

  Jeg har efterfølgende set at de skriver at de betaler tolden, kan man så regne 100% med ikke at få tillagt det? Mht. kvaliteten er jeg stadig meget interesseret i hvad du vil sige!

  God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Natasja <3

   Tusind tak, er glad for at du kan lide outfittet. Har ikke set din kommentar, det er jeg ked af, svarer derfor her!

   Jumpsuiten i taupe er ikke til at finde online, men jeg bestilte dem hjem fra Malene Birger i Lyngby, hvor der gik 1 uges tid, så var den der. Så tror sagtnes du kan nå at få den endnu. :-)

   Tøj fra Sheinside er ikke den højeste kvalitet, men på niveau med H&M synes jeg, det er lidt i samme dur. Har ikke oplevet told derfra, da de tit sender fra England, men tror der er en sandsynlighed for det.

   Men hvis de skriver de betaler tolden, så vil jeg gå ud fra det – og jeg har aldrig været uheldig med varer derfra.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Raw chocolate ∙ golden berries & mulberries