Veggie-spaghetti w. pesto

Bye bra

PicMonkey Collage kopi PC051000Godmorgen piger <3 Midt i alt julestressen, er vi vel alle i fuld gang med at finde den perfekte nytårskjole – nogle har måske allerede fundet den? I hvertfald synes jeg der er mange kjoler, som ikke ligefrem egner sig til at have bh under – især hvis ryggen har en gennemsigtig udskæring foran eller bagi, eller hvis kjolen har andre flatterende detaljer. Det er så synd at ødelægge en smuk kjole eller top, ved at have bh under – derfor er det jo fantastisk at dette ikke længere behøves at ske!

Jeg har ofte brugt nipple-covers, hvis min kjole eller top ikke har egnet sig til det. I nogle tilfælde foretrækker vi bare lidt push-up effekt, hvilket nipple-covers ikke ligefrem kan klare. I disse tilfælde har jeg brugt Bye Bra, som er tape med push-up effekt. Tapen er vandtæt og gennemsigtig, så kan derfor ikke ses under kjoler eller toppe – det er winwin! I kan findes både nipplecovers og Bye Bra tape online hos MissLux.dk.

På ovenstående collage, har jeg min fine sorte body-stocking på, som kan findes online her lige her til 129 kr. Mine fine blondeshorts er perfekt til sommer eller til en bytur – de kan findes online lige her hos AltidSmart.dk til 189 kr.
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Veggie-spaghetti w. pesto