42RAW morgenmad

By the bridge, outfit video

Untitled

Godmorgen sødeste piger :-) Jeg har haft en skøn morgen, dette skyldes nok primært at solen skinner og jeg har spist den lækreste morgenmad – som jeg forresten deler på bloggen senere, hvilket i virkelig skal glæde Jer til. Forleden da min far og jeg tog outfitbilleder sammen, fik vi den idé, at vi ville kaste os ud i nogle videoklip, til en outfitvideo – hvilket vi slet ikke er øvet i, overhovedet. Vi fik filmet nogle få klip, men jeg synes egentlig det er meget fint, dog tror jeg helt klart de vil blive bedre og bedre med tiden, da vi allerede nu ved hvad vi ikke skal gøre :-)

Jeg har altid elsket når andre bloggere, heriblandt især Kenza, laver outfitvideo, fordi der lige kommer er endnu stærkere personligt twist, og fordi outfitvideoerne kan varieres til det uendelige – som I nok kan høre, er jeg altså foretaler for dette – men hvad synes I? Hvis det er noget I kan lide, er jeg frisk på at gøre dette til er mere set fænomen herinde, det kunne være fint! :-) Outfittet kan I læse mere om lige her.

 

//Morning girls! Today I made the most delicious breakfast, SO lovely! I will share the recipe with you later, and I am sure about that you will love it too. Yesterday my dad and I went out on a shoot, to get some outfit pictures – but we also did some video scenes, and I have just made these scenes into a little outfit movie. What du You think about it? I really like it, because of the personality it shows. Read more about my outfit here.
Love Caroline

14 kommentarer

 • Anonym

  Er den ikke klippet forket omkring 1:38 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det var mere for at give videoen et personlig præg – derudover filmede vi ikke særlig meget, så dette blev nødt til at udgøre en del af filmen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Marie

  Så sød video! Glemte næsten outfittet ! Fedt med en video med så meget personlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Caroline sikke en fin video! Er vild med den! :-) Ligger du snart tøj til salg enten her eller på din instagram?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke Caroline.

  Jeg elsker din blog, men savner fortsat flere videoer. :)

  Det ville blive så meget mere hyggeligt og personligt.

  Efterlyser også nogen flere indlæg omkring dit hjem – flere boligtips, tak :D

  De bedste hilsner
  Natascha :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke Natascha <3 Jeg skal nok få lavet nogle flere videoer, jeg ved selv hvor hyggeligt det kan være. :-) Og selvfølgelig boligtips, rigtig god idé :-)

   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Rigtig sød video pg elsker den sidste del af den, da jeg syntes det giver det et lidt sjovt twist og lidt mere personlighed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Så fin video, det gør det meget mere personligt. Og du er simpelthen så smuk altid. <3

  Knus. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Caroline :)

  Er lige faldet over din blog og hvor er den fin :)
  Dit hår er dog virkelig lækkert, vil du røbe hvilket produkt du propper i dit hår for at få det til at se så lækkert og fyldigt ud med de krøller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Henriette :-) Ih, tusind tak – er rigtig glad for at du kan lide den :-) Tuuusind tak, jeg laver en video én af de kommende dage om styling af mit hår <3 Følg endelig med <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

42RAW morgenmad