SUMMER THROWBACK

BY MICKLET ∙NEW ONLINESHOP

lyngby-sø-1 lyngby-sø-2 lyngby-sø-3  lyngby-sø-16 lyngby-sø-46
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-11-24 kl. 23.15.28Skærmbillede 2015-11-24 kl. 23.18.34016840-0245_5
God aften piger <3 SÅ er nogle af de fine snowy outfitbilleder endelig online og jeg elsker dem! Anders er bare så super dygtig og jeg havde iført mig min vinterjakke, så jeg kunne holde varmen nogenlunde. Vi tog til Lyngby Sø, hvor vi fandt den fineste pavillon, der så fint matchede min By Mickleit skjorte, som jeg iøvrigt er helt tosset med. By Micklet har netop åbnet deres webshop op, hvilket giver anledning til lækre juleønsker, julegaver eller måske en værtindegave? Jeg har altid elsket mine smykker fra By Mickeit og elsker at fornye dem, ved blot at tilføje enkelte nye, ligesom de bare er så cool at blande, ligesom jeg har gjort på billedet.

logo-bymickleit
Skorten er endnu ikke online på deres nye webshop, men hold øje! Den vil komme det inden længe og jeg har endnu en i ærmet, som I skal glæde jer til at se. (følg med her.) Jeg er så træt idag, har været små syg, højst sandsynligt grundet et liiiidt for koldt outfit i byen denne weekend – det siger vi ikke til mor – men ja, krydser fingre for at lidt søvn hjælper <3 Sov nu dejligt!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

SUMMER THROWBACK