Unexpected

By Malene Birger

DSC_9839 DSC_9842Jeg bliver SÅ forkælet! Idag fik jeg dette cover af mine fantastiske forældre, og jeg elsker det allerede. Jeg synes mønstret er så lækkert og stilrent, og det passer bare til alt – derudover kan man mærke at coveret er af god kvalitet, hvilket gør det endnu lækrere at have på sin iPhone. Coveret er fra Malene Birger og koster 199,- (virkelig god pris!)

Jeg vil forresten også sige TUSIND tak til alle Jer, mine fantastiske læsere, som i år har været med til at jeg er blevet nomineret til Modeblogprisen 2014. I kan derfor nu stemme på mig, hvis I synes jeg skal vinde årets læserpris – man kan stemme én gang i døgnet. Jeg er SÅ glad, og kan ikke takke nok – det er en kæmpe drøm som er gået i opfyldelse, og alene det at jeg er nomineret, er jeg stolt og beæret over. I er med til at give mig så mange muligheder, og det er Jer som giver mig lysten til at fortsætte som blogger – Tusind, tusind tak <3 I må have en dejlig aften!
Love Caroline
Skærmbillede 2013-12-21 kl. 19.26.34

 

17 kommentarer

 • Christina

  Så er der stemt søde, du fortjener det virkelig:) håber du har fået det bedre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvad fejler du? Du bliver ved med at skrive om den operetion,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har stemt på dig ;)

  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det er sindsygt mærkeligt at du fortæller om din operation, men du gider ikke fortælle om hvorfor??
  Det er noget som gør at du ikke fortjener at vinde prisen :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Kunne ikke være mere enig:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hun vil ikke fortælle hvorfor, og det er så også i orden, hvis det er noget der er for privat. Det er tydeligvis noget hun ikke ønsker at snakke om, så synes jeg i skal respektere det!

   Jeg synes der skal være en grænse for hvad man fortæller på nettet til en masse fremmed mennesker som læser med! :O)

   God bedring Caroline.. :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Så skulle hun bare lade være med at skrive om det!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Nemlig !!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu hvor I begge er enige, synes jeg det ville være fair overfor mig, at I ikke skrev anonymt – men stod til kende for hvem I er. Dette vil gøre Jeres kritik meget mere konstruktivt for mig.

   Jeg deler hvad jeg har lyst til på min blog, og hvis I ikke synes jeg deler nok – er der heldigvis mange andre bloggere ;-)

   God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymos

  Ja, der er mange måder at gøre sig FANTASTISK interessant på.
  Det er bare heeelt fantastisk… He he

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men jeg har ret til lidt privatliv vil jeg mene .. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Selvfølgelig har du det. Personligt, er jeg rigtig glad for at læse din blog, og ser frem til hver gang der er et nyt indlæg.

   Så håber ikke at du lader det slå dig ud at der er nogle negative kommentarer, for der er rigtig mange der er helt vilde med at følge din blog, da der er massere af god inspiration til tøj, stil og indretning!! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Fint cover, det kan jeg godt forstå du er glad for. Hvor er de fine fyrfadslysestager fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Unexpected