Makeup & Nail Lounge

By Malene Birger

PicMonkey Collage DSC_0699 DSC_0705Hej sødeste piger :-) Her er min første julegave, fra min fantastiske søster – åh hvor blev jeg glad! Lige siden denne strik kom i butikkerne har jeg villet have den, synes den er SÅ flot – og lige mig! Elsker kombinationen af stofferne, også er den bare virkelig hyggelig i denne kolde tid. Den er som I kan se fra By Malene Birger, og er købt i Magasin. Jeg glæder mig SÅ meget til at få den I brug, og skal selvfølgelig nok vise Jer den på :-)

Alle mine julegaver på bloggen i løbet af de kommende dage, og allerede senere idag. Jeg har haft nogle dejlige juledage, hjemme med familien – har virkelig fået slappet af, sovet ud og hygget. Imorgen tager min mor og jeg til byen for at hygge lidt. Jeg håber I har haft nogle dejlige dage, skriver senere <3
Love Caroline
Skærmbillede-2013-12-21-kl.-19.26.34

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Makeup & Nail Lounge