FEED YOUR BODY AND SOUL

By Caroline Closet ∙ I’m selling out

Skærmbillede 2016-07-13 kl. 10.33.16Godmorgen piger! Jeg vågnede SÅ tidligt imorges, ved endnu ikke hvorfor, mest af alt, har jeg bare været så træt hele morgenen, da jeg heller ikke kunne sove igår. Ih altså! Om ikke andet, fik jeg brugt de tidlige morgentimer nyttigt. Jeg har nemlig fået sat ALT det tøj jeg sælger, til salg på min salgsside, som jeg iøvrigt også har gjort lidt lækrere i designet – nu kan I altså klikke jer ind på en kategori, hvis der er noget særligt I søger, eller ønsker at kigge på. Smart ikke?

Der er SÅ meget fint! I kan altid skrive en mail til mig, eller kontakte mig her, hvis I skulle have spørgsmål til nogle af varerne. Der er i hvertfald en masse summeritems, til dem der er heldige, at rejse mod varmen i dette kedelige, danske vejr. Gid det var mig! Hihi, nu vil jeg køre ned og handle – vi skrives ved senere! Besøg By Caroline Closet lige her.

2 kommentarer

  • Sofie

    Hej Caroline. Jeg har øje på et par af dine sko og stiletter. er du normalvis en str. 38? dine riverisland sandaler, er de almindelige i str.? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FEED YOUR BODY AND SOUL