COSY SUNDAYS

BUY MY CLOTHES IN MY CLOSET

PicMonkey Collage Skærmbillede 2016-04-24 kl. 18.33.47 Skærmbillede 2016-04-24 kl. 18.34.03
Godaften ladies! Tænkte det var tid til at sælge ENDNU mere ud af mit tøj, som i måske allerede ved, jeg har alt for meget. Dét at jeg har arvet min mors shop-a-holic gen, har gjort det til en udfordring at vælge ud hvad der skal sælges, og jeg må indrømme, at det skærer lidt i hjertet når jeg skal sælge ud – omvendt synes jeg også det er dumt at have en masse tøj hængende, jeg ikke får gået nok i. Så her har I en masse lækre forårs- og sommeritems jeg sælger – I kan se det hele på FASHIONBYCAROLINECLOSET.DK – happy shopping girls!

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

COSY SUNDAYS