MY WEBSITE IS FINALLY ONLINE

Buy my clothes and get ready for this summer

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1Hej piger <3 Jeg er hjemme fra i skole idag, da jeg stadig er syg. SÅ øv altså, men set fra en positiv side, kan jeg få sendt alt det tøj jeg har solgt de seneste dage. Da jeg kom hjem fra Abu Dhabi besluttede jeg mig for at få taget nogle lækre billeder, i alt det tøj jeg sælger, både for at I bedre kan se det på og for at komme af med det – det fylder jo altså en del, alt det tøj og jeg er virkelig god til at fylde mere i skabet, ret ofte ;-)

Lige her til at starte med, har jeg postet alt tøjet på min Instagram profil: @fashionbycarolinecloset og dét der ikke bliver solgt, vil i næste weekend eller starten af næste uge, blive postet på min Tictail; Fashion By Caroline closet. I kan altid fange mig på mail, hvis I skulle have nogle spørgsmål eller nogle ting I gerne vil købe. Vi skrives ved senere, stay tuned <3

9 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY WEBSITE IS FINALLY ONLINE