TWISTED SUMMER-DRESS

butterfly effect

dsc_3267 dsc_3274
Hej piger. Jeg håber I har haft en dejlig weekend, på trods af det forholdsvis kedelig vejr igår. Jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer, mit nyeste led, til min fine Tiffanys armbånd. Jeg har vidst fortalt jer om armbåndet her en del gange. Det er et smykke både min mor, søster og jeg har, som vi har fået i gave af min far. Vi har udover det, igennem årerne fået nogle led til armbåndet i gave, som minde om en ferie eller særlig tid. Det nyeste er den fine sommerfugl, som mine forældre købte med hjem fra London, til min søster og jeg.

Jeg elsker simpelhen tanken om, at man kan bygge videre på armbåndet, samt at det har så meget historie med sig samtidig. Min mor tabte sit for nogle år tilbage, på vej hjem fra Dubai og var så ked af, at have mistet det. Det kan jo nemlig ikke ‘bare’ erstattes, selvom man så fik et nyt. Min søster og jeg endte dog med at tage en én-dags tur til Berlin, for at købe et nyt til hende i julegave, da vi synes det var så synd hun havde mistet det.

Jeg ved at det er et armbånd, jeg kommer til at have resten af livet og som jeg en dag kan give videre til mine børn. Det synes jeg er en så sød tanke. Har I nogle smykker I har arvet, eller med særlig betydning? Vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TWISTED SUMMER-DRESS