ASOS NEW IN APP

Butik Nille

Skærmbillede 2015-07-18 kl. 15.30.02
Hello lovelies! Hermed et par minimalistiske ønsker fra Butik-Nille, jeg faldt over forleden. Åh hvor er jeg vild med det enkle, stilrene look, samt de flotte slippers, jeg længe gerne har ville eje. Skindtoppen er super rå og ville være lækker til et par brune ben og nogle blondeshorts – en god kombination.

Den grå oversized bluse er bare lige mig og er god som basic-item, da den passer til alt. Ligeledes er den hvide, strikket bluse så fin og unik. Slangeskinds-slippersne ville være så fine til strikblusen, og eventuelt med en skindjakke. Hvad synes I om de udvalgte items, er de ikke fine?

I aften skal jeg til Tisvilde og hygge med en veninde, bliver så fedt! Der har været gang I den de sidste par dage, og vejret har heldigvis været så fin. Er så misundelig på dem der har sommerhus disse dage og generelt i sommeren, det må være så hyggeligt – især Hornbæk er jeg vild med! Ha’ en dejlig aften <3

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ASOS NEW IN APP