For Your home and wardrobe

Busy night

PicMonkey CollageGodaften sødeste piger. Lige nu sidder jeg i sofaen, med min søde søster – med min ene hånd i blød i isende koldt vand. Nu hvor mine forældre er på ferie, har min søster og jeg lavet god mad de seneste dage (jeg har faktisk lavet det, men hun har til gengæld lavet friskpresset juice om morgenen, hihi) idag lavede jeg ovnbagt laks med spinat, og det hele gik egentlig fint indtil vi skal til at spise, og jeg vælger at sætte min håndflade ned på den virkelig varme ovnrist. Av av! I starten gjorde det ikke s ondt, og jeg fik ordnet en masse, inden jeg godt kunne mærke de ikke var helt godt. Utålmodig som jeg er, får jeg ikke skyllet min hånd i vand lang nok tid. Så vores ellers hyggelige aften endte ud med en tur på skadestuen, hvor vi skal ned igen når jeg har siddet med min højre hånd i vand i ca. 3 timer. Så irriterende, da jeg havde endnu flere gøremål for i aften, og skal tidligt op i skole imorgen – det er øv!

Til gengæld kan jeg glæde Jer med en spørgerunde, som starten imorgen tidlig, som enten jeg eller min søster vil svare på – så i kan spørge om alt som falder Jer ind. Idag har jeg også fået 1. Standpunktskarrakterer, og det var virkelig rart at få lidt feedback fra lærerne, efter den indsats man hver især yder i skolen – så føler man virkelig at al den tid man bruger på lektier, afleveringer og forberedelse til timerne betaler sig. Én af jer forslog mig forresten at jeg kunne skrive et indlæg, som kunne omhandle grundene til at jeg valgte handelsskolen, lidt om min linje og hvad jeg synes om det hele – er det noget I ville synes kunne være spændende? I må forresten hellere end gerne skrive forslag til indlæg i ønsker. God aften, Kys!
Love Caroline

 

19 kommentarer

 • Madde

  Hey caroline :) kan du ikke lave en tutorial (behøves ikke være en video) omkring hvordan du laver din fantastiske fletning i håret? ville være meget dejligt <3

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Madde :) Det er en SÅ god idé, havde ikke engang selv tænkt på det ;) Det vil jeg gøre, tusind tak for inspiration :)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Dine juleønsker :-)
  Hvilke produkter du bruger, makeup og rens osv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora Marie

  Åh nej søde Caroline! :( håber ikke det er for slemt med hånden! Det er så irriterende når sådan noget sker når man skal nå en masse <3 og det er bare noget af det der gør mest ondt, at brænde sig :(
  Tak for alle de skønne indlæg i går! Det var skønt at se på din blog og have så meget nyt at læse!
  Mine spørgsmål er:
  – Hvilke af dine sko har du gået aller mest med i efteråret? Nogle gange er det nemlig nogle helt andre end dem man regnede med :)
  – Hvor tit bliver du farvet og klippet, og hvor? Du har simpelthen det skønneste hår <3
  – Kan du anbefale nogle gode butikker i Paris? Skal snart til Paris, og elsker jo din stil, så hvis du kan lide nogle bestemte butikker er jeg sikker på de også er noget for mig ;)
  Og så kunne jeg enormt godt tænke mig et indlæg om dine fine små hunde på et tidspunkt. Hvornår fik I dem, fra hvilken kennel, hvordan er de personlighedsmæssigt osv. Dels fordi jeg elsker hunde og gerne vil se flere billeder af dem, du tager nemlig de sødeste billeder af dem, men mest af alt fordi jeg selv har haft en Bichon Havanese i 14 år som for nylig måtte aflives <3 han var den skønneste hund jeg nogensinde har oplevet, og derfor varmer det om hjertet at racen er blevet så populær, og elsker at høre andre snakke om den :)
  Undskyld den lange kommentar <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød Nora, det var en 2. gradsforbrændning – men nu er den heldigvis god igen, så dejligt. Men ja, det er typisk når man skal nå en masse. Ej hvor er det en god idé med et indlæg om mine hunde, det lover jeg at skrive snarest. Årh, jeg synes virkelig Bichon Havanaise er en fantastisk race, det er helt vildt – jeg er ked af at høre nu havde en skøn Bichon som skulle aflives, lille baby dog – men det er en fantastisk race <3 Tusind tak for din skønne kommentar:)
   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej smukke Caroline. Er vildt inspireret af din stil, syntes at den er så fin og unik! Var forresten til fødselsdag i Buch i søndags og du er simpelthen så flink.

  Jeg har lige set din gamle ‘makeup og hudpleje rutine’ på youtube. Du viser en highlighter fra MAC, som er sådan lidt glimmer agtig og jeg er helt vild med den. Kan du huske hvad den hedder og evt. hvilket nr eller farve den er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde, smukke Ida :) Ej, det betyder virkelig meget for mig, det er jeg så glad for. Hihi, hvor sjovt du var til Buch fødselsdag, du må endelig hilse en anden gang :) Åh ja, det er min yndlings highlighter, den hed Whisper of gilt, men var en limited edition – dog har jeg fundet en fra Gosh som hedder Gigang sunpowder mener jeg, den minder rigtig meget om. :)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har også lige set din video på youtube, som hedder ‘natural, but false eyelashes’. Du siger at du bruger lashes fra Hanne Bang, men hvilket nr bruger du fra mærket? Og skader det ens egne øjenvipper at bruge lashes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Robins

  Lige en lille hilsen til dig Caroline om god bedring med hånden, håber ikke dine brandsår er alt for dybe. Og at din hånd hurtigt kommer sig. Et lille råd, rindende vand er bedre en en skål med vand, da vand i en skål ikke har konstant samme temperatur, et lille råd fra en pladtikkirurgisk sygeplejerske. (Og husk vandet må ikke være is koldt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak sødeste Mette:) Ih, det gjorde så ondt, det var en 2. gradsforbrændning. Tusind tak for dit fantastiske råd, og hvor lyder det spændende at du er plastikkirurgisk sygeplejerske. Tusind tak <3
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Indlæg med julepynt/indretning ville være fedt !! :-)
  Generelt bare jule-themed indlæg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du ser vidunderlig ud Caroline … Knus Mette Lindholm Aude

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salsul

  Hej Caroline..

  Jeg har et ønske til indlæg (har ønsket det før) ;-)
  Jeg har et af de store halstørklæder, men fjer, som i sælger i Buch! Har dog svært ved at bruge det fordi det er så stort. Du lovede for noget tid siden at lave et indlæg med inspiration til hvordan man kan bruge det..

  Et andet spørgsmål…kan man stadig få den cardigan du har på i Buch? Hvad er prisen?

  Tak for rigtig god inspiration!!

  bedste hilsner og pøj pøj med hånden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Salsul :) Kan godt huske dig, 1000 gange undskyld – havde helt glemt dit ønske, men nu er alle ønsker altså noteret og kommer inden længe – alle i december måned :) Den bluse jeg har på, på ovenstående billede fås i grå og koster 499, :) Jeg takker for en sød læser, tusind tak <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • fantastic issues altogether, you simply gained a new reader.
  What might you recommend in regards to your publish that you simply made some days
  ago? Any certain?

  My homepage homework help online

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

For Your home and wardrobe