Creates incredible volume and texture

Busy, busy, busy

DSC_2567 DSC_2568 DSC_2601 DSC_2614 PicMonkey CollageGodaften kæreste læsere :-) Sikke en start på ugen, åh hvor jeg synes jeg stresser – hvilket jo sikkert ikke kommer bag på Jer, eftersom jeg stort set nævner min mangel på tid i hvert indlæg. Det er altså disse korte, mørke og kolde vinterdage – jeg føler slet ikke jeg når alt det jeg vil. Jeg glæder mig til sommer, sol, brune ben, lyst hår og glæder mig bare til alle de skønne dage sommeren byder på. Heldigvis er der nu kun 16 dage til jeg rejser til Bali, de må gerne flyyve afsted de dage der altså – kom nu….. :-)

Nåede forresten heller ikke at skrive til Jer i søndags, hvor jeg aftenen inden og hele søndagen hyggede så meget med min skønne søster. Vi spiste sushi om aftenen, tog hjem i hendes lejlighed og hyggede med film og fik sover dejligt længe – om morgenen stod vi op, satte håret op i en knold, undgik makeuppen og kørte til Meyers i Lyngby hvor vi spiste den lækreste brunch – virkelig lang tid siden, jeg har fået en brunch der var så dejlig. Så jeg havde en rigtig afslappende weekend <3 Jeg må hellere komme i seng nu, på billederne kan I se en ny fin strik der er kommet hjem i Buch Copenhagen – såå hyggelig :-) Min favorit er den grønne – lidt atypisk, men det er virkelig min yndlings af dem alle, selvom det er SÅ svært at vælge. Jeg har min fine top, som jeg viste Jer i dette indlæg her på under. Har mange ting at vise Jer de kommende dage, virkelig mange – kan I gætte hvad? Forresten kommer der flere ting til salg imorgen her på bloggen, i ‘My Closet’, bare et lille hint ;-)
Love Caroline

 

15 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Creates incredible volume and texture