NÜ by Staff, autumn outfit

Busy bee, share your thoughts

PicMonkey Collage
Hej piger <3 Jeg tænkte at det var tid til et indlæg, med mere personligt indhold, som ikke var mode orienteret. Jeg vil blot dele lidt tanker med jer, som er rare at komme ud med, og som måske kan gavne jer, i form af at man ser tingene fra andres perspektiv – også er det altid rart, hvis vi kan hjælpe hinanden med gode råd. Jeg har på det seneste tænkt meget over, at man virkelig skal passe på ikke at stresse for meget, over unødvendige ting. Jeg er meget perfektionistisk anlagt, og dette har både positive og negative sider og medfører dermed både positive og negative ting. Det gavner mig ift. når jeg har nogle mål eller opgaver jeg skal udføre – jeg gør aldrig tingene halvt, og vil meget hellere arbejde hårdere end nødvendigt, fordi så føler jeg mig tilfreds og kan stå inde for det jeg har lavet. Derimod kan perfektionisme stresse mig, fordi den hænger over hovedet på mig altid – hvis mit værelse ikke er ordet, det roder eller jeg ikke har fået skiftet sengetøjet, stresser det mig helt indtil jeg har fået det ordnet – og i disse sitiuationer, kan jeg tage mig selv i at tænke ‘tag dig sammen, Caroline! Du skal nok få det ordnet, og om det bliver idag eller imorgen er ikke så afgørende.’ men det kan være svært at stoppe sig selv, når man står i det.

Der er jo ingen andre end os selv, som kan ændre på dette – det handler om selv at lave den forandring man ønsker, fordi der er ingen andre, der nogensinde vil kunne gøre det for dig. Jeg skal personligt blive bedre til at respsekterer at det er ok at fejle og at det i mange tilfælde kan være godt, fordi man lærer rigtig meget af det. Det at kunne respekterer at jeg ikke er nogen form for super-woman der kan NÅ alting, som man gerne vil – det er der ingen her i verden der kan, og det nytter ikke at banke sig selv i hovedet hver gang det sker, at man må udskyde nogle ting. Sidst men ikke mindst skal jeg blive bedre til at sige nej, og veje tingene op. Jeg er en ja-type, hvis man kan kalde det sådan – dem kender vi alle, og tager jeg ikke helt fejl, sidder der massere af jer og læser med? Ikke sandt? :-) Jeg siger ja til stort set alt, selvom jeg ikke altid har tid (som ofte er tilfældet) eller lyst, hvis jeg virkelig tænker mig om. Herudover er jeg ekstremt dårlig til at prioterere min tid og prioterere hvad jeg allerhelst vil – i stedet for at gøre det, vælger jeg at gøre begge dele, hvilket resulterer i en overtræt til tider stresset Caroline, der så ender med at irriterer sig over hun ikke har noget, alt det hun havde sat sig for – en dum, ond cirkel, som man kan blive ved at kære rundt i.

Alt dette jeg ikke føler mig stærk i, og måske ligefrem dårlig til – er noget jeg har mulighed for at rette op på, og derfor tror jeg det er sundt at gøre sig nogle tanker omkring det, så man har mulighed for at rette op på sine fejl, og dermed lære af dem. Men for ikke at køre sur i det, så er det også vigtigt at huske på alle sine styrker, og være glad for dem. Jeg er for eksempel rigtig god til at holde styr og orden i ting, herunder mange forskellige ting faktisk – udover dette er jeg næsten altid inspireret af et eller andet, og det ser jeg også som en styrke at beside – særligt når man er blogger ;-) Blot et indlæg med nogle af mine tænker, som jeg tænker er til gavn for alle – nogle gange er det vigtigt at komme ud med sine tanker, og få sat tingene lidt i perspektiv. Er der noget som irriterer jer, og som I måske ikke er ligeså godt til, som noget andet? Del gerne jeres tanker med mig <3

Sometimes I think it is healthy for ourselves, to think about our everyday – our strengths and weaknesses. I have a lot of things I will indicate as a weakness, but the only person who can make a change with them – is myself, and therefor I think it is healthy to stop up once in a while, and feel what we really feel inside. But while we are trying to change and make it all better, it is important to remember all out strengths. For example I am very bad to say no, when there is something I do not have time to do or maybe do not really feel for doing – and situations like this, usually end up with a very tired and at times stressed Caroline, who do not have time to anything and have to spend some days at home, doing nothing at all.

I just wanted to share some of my thoughts with you, because it sometimes help to get it out of my mind, be writing it down. It would be nice if you share your thoughts too <3
Untitled-1

2 kommentarer

 • Det er godt at sige ja, men også en styrke at kunne sige nej.
  jeg var for dårlig til at sige nej på mit gamle arbejde, hvilket resulterede i stress udløst angst. Kæmper med det stadig. Men tit skal man også fejle og dermed kende sine begrænsinger, før man kan leve det liv, der er det bedste for en og man bliver MEGET klogere :-) bare du ikke bliver heeeelt stressed out, så skal du nok klare det. Du er jo en fornuftig pige, men der er jo ingen, der er perfekte, jo på hver vores måde, men det er ok ikke at leve op til alting. der er generelt et alt for stort pres og stor usikkerhed blandt os unge i dag. Vi skal gå vore egne veje og gøre netop det, der gør os glade i livet! god dag :-)

  Hop forbi mig på http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er jeg glad for at du deler din erfaring med mig, det betyder rigtig meget og jeg kan sagtnes følge dig. Der er fordele og ulemper i det hele, men det vigtigste er at lytte efter sig selv og sin mavefornemmelse.

   Jeg synes også at der er for stor usikkerhed blandt uge, og det er noget de fleste af os er medvirkende til <3 Desværre, men derfor er det sundt at reflektere lidt over lige netop dette emne indimellem – så kommer man til at hvile meget mere i sig selv, i sidste ende.

   God dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NÜ by Staff, autumn outfit