Emma Jorn, limited edition

Busy bee; looking forward to a lazy weekend

PC030408 PC030411 PC030419 PC030499 PicMonkey CollageCardigan: H&M 349,- ∙ Silktop: Hangovers Universe 899,- ∙ Jeans: Pull & Bear 449,- ∙ Scarf: House of Trends, Hørsholm


Hej piger <3 Jeg har idag haft en SÅ spændende og travl dag, som har budt på lidt af hvert. Jeg har bl.a. været inde hos TV2 Lorry, da jeg i denne uge er blevet udvalgt som ugens blogger – hvilket jeg er så taknemmelig og glad for! Jeg har for første gang været på live tv, det synes jeg var en stor oplevelse og rigtig spændende selvfølgelig :-) Jeg vil dele klippet med jer senere idag, så de af jer, der ikke kunne se med idag, kan få det set.

Jeg synes denne uge har været a waay to busy! Lektierne har fyldt meget og jeg har bare haft 1000 ting om ørerne – nu glæder jeg mig til en weekend i hyggens og afslapningens tegn, hvor jeg kan få ladet op til en ny uge og få ordnet en masse ting. Fordelen ved at have tralvt, er at dagene går hurtigt og det derfor er weekend før man får set sig om.

Før jeg smutter, vil jeg vise jer dagens outfit fra igår. Jeg havde min nye, super fine cardigan på – som til manges overraskelse, er fra H&M – vildt ikke? Jeg tænker lidt Day, Julie Fagerholt eller noget i den dur, når jeg ser på den og de fine detaljer – men nej, H&M nailede den også endda til 349 kr. Under den fine cardigan, har jeg min favorit silketop fra Hangovers Universe, som I jo ved jeg elsker – den er bare så fin og basic, kan bruges til stort set alting! Tørklædet er faktisk min mors, og det er købt i House Of Trends i Hørsholm til 399,- mener jeg. Følg med på bloggen senere <3

Hi lovelies! Today have been busy but very exciting – I have been on live tv and I cannot wait to show you the clip. This week I was ‘blogger of the week’ which was the reason behind my visit at TV2 Lorry today. The pictures shows yesterdays outfit, I was wearing my new H&M cardigan (which isn’t available online yet) and I love this cardigan, because it looks so expensive compared to the brand behind it and the price.

Under the cardigan I am wearing my favorit Hangovers Universe silk top, which is an all-time favourite! Do you like this outfit? Wish you all an lovely evening!
Untitled-1

4 kommentarer

 • Sofie

  Hej smukke Caroline. <3

  Jeg så dig i tv, og du gjorde det virkelig godt. Jeg tænkte faktisk at det virkede som noget du havde prøvet SÅ mange gange. Du lyder så sød og du var virkelig god til at besvare spørgsmålene. :-)

  Den bluse du havde på, hvor er den købt? Den er simpelthen så fin. <3

  Knus S <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke Sofie <3

   Åh, tusind, tusind tak – hvor er du bare sød <3 Det betyder så meget for mig, at du synes det var godt og at du så med!

   Min bluse er fra Rosemunde og koster 499,- mener jeg <3

   Knus og god aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline.
  Det er super fedt du har været på tv, og du er meget naturlig og sød at se på.
  Får du mulighed for at komme på tv igen, så synes jeg du skal springe ud i det! :)
  Desuden er din bluse rigtig sød, hvad str bruger du?

  Glæder mig meget til at se din og din søsters webshop med tøj!

  Kan du evt. lave et indlæg med nogen af de svenske blogge du læser med på op? Det kunne være fedt at se hvor din inspiration den kommer fra!

  Held og lykke med det hele.

  De bedste hilsner
  En trofast læser. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Natascha,

   Tusind, tusind tak – det er jeg så glad for at du synes <3 Jeg har str. s i min bluse og den er så fin!

   Jeg glæder mig til at vise Jer vores webshop – det bliver så spændende!

   Ang. de svenske bloggere, så kan du tro jeg gerne vil dele dem med jer – poster dem i et indlæg snarest <3

   Tusind, tusind tak!
   Knus og god aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Emma Jorn, limited edition