NELLY

BUCH COPENHAGEN SALE

PicMonkey CollageHej søde piger. Har I været til Buch Copenhagens udsalg idag? Jeg tror det har været så vildt og rigtig hyggeligt – de holder udsalg resten af weekenden også, og jeg glæder mig allerede til på søndag, hvor jeg skal være med til fødselsdagen i Lyngby. Strikblusen I kan se på billederne kommer på køtilbud imorgen på Østerbro, sammen med den fineste tunika – I kan se køtilbudene lige her.

Jeg elsker denne strik, det er en rigtig vinter musthave. Senere idag skal jeg i byen med Malle, vi skal hygge SÅ meget – imorgen skal jeg køre mine forældre til lufthavnen og hygge videre med malle og søndag skal jeg til Buchs udsalg. Det er en så dejligt weekend forude, hvad skal I lave? Kys!
Love Caroline

 

9 kommentarer

 • Line

  Hej søde Caroline.
  Hvornår smider du resterne fra shoppers delight på? :)
  og ja var til udsalg i dag, det var fantastisk :) Kan desværre ikke komme til de skønne kø tilbud i morgen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Ja, vil også gerne vide hvornår du smider resterne fra shoppers dejligt op på din blog? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kseniya

  Hej sødeste Caroline <3
  Jeg har været til udsalget igår, og skal selvfølgelig også på søndag. Glæder mig utrolig meget. ❤️ Har siddet i kø i 2,5 timer, men det var hyggeligt alligevel. Jeg fik en giveaway gave, og det var tilfældigvis en hue, som jeg ikke havde i forvejen. Så nu har jeg 3 huer, og er så klar til vinteren kommer. :))))
  Skal være der så tidligt jeg kan imorgen, nok omkring kl.7:30.
  Du skriver at du skal køre dine forældre til lufthavn, har du allerede fået kørekort eller hvordan det smukke?
  Vi ses imorgen <3 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej sødeste Kseniya <3 Ej hvor dejligt, havde du også en god dag i søndags? Der var i hvertfald virkelig travlt, det var helt vildt. Ej hvor dejligt du fik en giveaway, den er så fin den hue, jeg har ikke kørekort – men kørte sammmen med min søster, mine forældre til lufthavnen <3
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej søde Caroline. <3

  Min mor og jeg var til udsalget i Lyngby, og i Buch piger er altså helt fantastisk søde. Fik desværre en grim besked fra min kæreste, eller egentlig eks kæreste nu, om morgenen. Han skulle ellers have været med, men valgte at brænde mig af og svine mig til igen, igen. Det var ikke så sjovt, men fik alligevel en dejlig dag, fik shoppet en masse lækkert tøj og fik en giveaway hue. Tusind tak. <3
  Elsker at komme i Buch, der er så dejligt at være.

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sofie <3 Hvor er du bare skøn, er glad for at I havde en god oplevelse i butikken, men ked af det med din kæreste :( Håber du har det godt <3 Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NELLY