Marc By Marc Jacobs

Buch Copenhagen SALE

DSC_9241 DSC_9251Hej søde piger :-) Jeg er nu blevet færdig med at ordne hele mine værelser, og her var det især alle mine skuffer og mit tøjstativ- og skab. Har fået sorteret ud i alt mit tøj, synes virkelig det trængte. Så nu tænker jeg at ligge billeder ind af det senere, så I kan følge lidt med i det. Tænkte det kunne være smart at tilføje en salgsblog, til min blog her – hvor jeg altid havde mulighed for at opdaterer med tøj, smykker, sko, boliginteriør osv. Det ville gøre det en del lettere for mig :-) Nu må vi se, kan være dette sker i aften…. Men lover ikke noget :-)

Imorgen startet udsalget i Buch Copenhage på Østerbro, og det bliver SÅ vildt – søndag i Lyngby og mandag på Frederiksberg. Ih hvor jeg glæder mig :-) Det er så vildt, og selvom det er meget stressende, synes jeg altid stemningen er god – og kunderne er glade som altid. Jeg regner med at komme til Lyngby i hvertfald. Der er 40% på det meste :-) Nu vil jeg smutte til København med mine forældre <3
Love Caroline

Skærmbillede 2013-12-21 kl. 19.26.34

 

4 kommentarer

 • LWA

  Hej Caroline.
  Tusind tak for at du skrev tilbage på Facebook, følger dig som sagt hver dag :) Desværre virker Bloglovin ikke rigtig med din side :( Men jeg skal da ikke snydes :D ville være så hyggeligt at du kom til Lyngby, forventer nemlig selv at hive manden og min moder med i centreret og jeg skal og må forbi BC!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde du :) Selvfølgelig, hmm – ja, skal lige have fundet ud af hvad fejlen er med Bloglovin :) Hihi, dejligt du kom <3
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Caroline!

  Hvor er dine fine gardiner på dit værelse fra? Både rullegardinet og pyntegardinet :)

  Knus Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Marc By Marc Jacobs