Goodmorning sunday!

Buch Copenhagen, autumn musthaves

DSC_0905

4 musthaves fra Buch Copenhagen, som I bare måtte se – imorgen kommer der outfitbilleder, med nogle nye varer der er kommet i Buch Copenhagen. Så fine strikbluser, ligesom den på billedet som er min yndlings lige nu – den koster 799,- og er så smuk med den lille sløjfe, det gør den så piget, og lige sådan en er fed at style med nogle rå bikerboots og jeans – så den ikke længere er ligeså fin<3 Glæder mig til at vise Jer den i et outfit imorgen :-)

Jeg har en masse inspiration som jeg glæder mig til at dele med Jer, og i denne uge begynder jeg at ordne mit nye værelse, det bliver bare så rart og virkelig fint når det bliver færdiggjort. Er der ellers andre indlæg I synes jeg skulle skrive til Jer én af de kommende dage? I må sove dejligt <3
f2f02553d01273de28da98d9feda95

8 kommentarer

 • Louise

  Lav et indlæg med dit nye værelse . Indretning og steder man kan købe flotte møbler og ting til sig værelse! ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Heej Caroline.
  Efter jeg er begyndt at følge dig herinde og på instagram mm. har du været en stor inspiration for mig. Selvom jeg ikke kender dig, udstråler du så meget positivitet, passion, styrke og selvtillid ved at være præcis den pige som du er! Alt er gennemført, du passer på dig selv gennem kost og træning fornemmer jeg, og går højt op i skønhed og appearance gennem din gennemførte stil. Dine posts og billeder vidner altid om dedikation. Og det er virkelig noget som jeg beundrer og respekterer, og som er en kæmpe inspiration og motivation for os andre som ikke altid formår at slå til i forhold til vores egne mål og idealer.
  Har du tænkt på og mod på at lave et indlæg eller en tekst som kan fortælle lidt om hvordan du har fundet dig selv, din stil og din styrke til at gennemføre de ting du sætter dig for? Måske det bare er naturligt for dig – men du må have en helt fantastisk indstilling til hver ny dag! I hvert fald – tak for din inspiration til mit eget liv! Det betyder mere end jeg lige kan skrive her!
  Kram fra Sidse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina Matras

  Hvor er sættet fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Bech

  Hvordan er bukserne i størrelsen, og hvilke størrelse har du? :)
  mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Super fine ting må snart ind i butikken igen :)
  Åh nogle videoer er altid en succes:)
  Ellers vil jeg bare sige at jeg elkser alle dine indlæg, de er altid super inspirerende og jeg glæder mig især til at se dit nye fine værelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind, tusind tak :-) ja, det må du :-) Det tænkte jeg nemlig, der kommer snart lidt videoer <3 Tusind tak for dine skønne ord, tak <3
   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Hvad hedder blusen, hvis man gerne vil bestille den over mail? Og hvilket materiale er den lavet af? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Goodmorning sunday!