You cant ignore

BRUSH AND STRAIGHT

Annonce for OBH Nordica
dsc_0885 picmonkey-image dsc_0884dsc_0917

God formiddag ladies! Idag vil jeg fortælle og vise jer, et af mine nyeste, men allerede nu også mest uundværlige stylingprodukt: Brush & Straight glattebørsten fra OBH Nordica, som er guld værd! Jeg har altid haft meget tykt hår, og med et almindeligt glattejern, kunne det snildt tage mig en halv times tid, at få alt håret glattet ud. Derfor har jeg tit droppet at glatte mit hår, simpelhent fordi det har været så tidskrævende og at jeg ikke har ville gå på kompromis med resultatet.

Jeg er derfor så begejstret for glattebørsten, der gør det meget hurtigt og ikke mindst mere skånsomt for mit hår, når jeg ønsker et flot og glat resultat. I og med at man netop bruger kortere tid, end man ville gøre med et glattejern, samt at du ikke ‘maser’ håret mellem to varmeplader, men derimod reder det igennem med en glattebørste, skåner man altså håret mindst muligt og man opnår et naturligt, glat hår – der netop bibeholder hårets naturlige fald og struktur, hvilket jeg også synes er en fordel ved glattebørsten – all trouble free! ;-)

Brush & Straight glattebørsten, er lavet af en keramiske belægning og varmefiksering på 210 grader, så får du en blid PCH styling af håret. Jeg synes derudover også, at det er så rart med et 2 i 1 produkt, da den sparer en for plads og produkter, eftersom man har kombineret fordelen fladjern og hårbørsten.

Fik jeg nævnt, at der følger en ekstra lang ledning med på 2,8 m? Det er altså en fin detalje!

Nedenfor, kan I se den profesionelle produkt-video, der kort viser børsten, brugen af den og hvordan det er et perfekt time-saving-tool.

Har I nogle erfaringer, med denne glattebørste? Eller måske hørt godt om det tidligere? Jeg håber I i hvertfald I kunne lade jer inspirere – spørg endelig, hvis I skulle have nogle spørgsmål.

2 kommentarer

  • Mille

    Hvordan er børsten til folk med krøllet hår? ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Den fungerer SÅ godt til tykt og krøllet hår også, men kommer selvfølgelig an på, hvilket resultat du ønsker. Glattebørsten her, er nemlig lavet til at give et naturligt glat look <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

You cant ignore