spring nails

BROWS, EYESHADOW, CONTOUR, HIGHLIGHTER AND LIPS

Godmorgen søde piger! Dette indlæg, var egentlig planlagt til at skulle udgives igår, men eftersom tiden løb fra mig og jeg sad til sent ud på aftenen, måtte jeg udskyde det til idag. Jeg har været vågen siden kl. 4 imorges, da jeg lige pt er blevet ramt at lidt forårssygdom og altså ligger med lidt feber og sindssygt ondt i halsen, øv altså! Jeg troede jeg skulle slippe for denne gang, men ikke helt. :-( Om ikke andet, har jeg set sådan frem til at vise jer min lille step by step, makeup-guide-indlæg som min søster hjalp mig med forleden.

Vi har valgt at holde fokus på bryn, øjenskygge, contouring, highlighter, lipliner og ja, alt det ud over ens normale ‘base’. Den er blevet en smule lang, men har forsøgt, at gøre den så overskuelig og let forståelig som overhovedet muligt. Jeg modtager dog SÅ gerne ris/ros, eftersom jeg har mange flere makeup indlæg og videoer coming up coming up.

skaermbillede-2017-03-14-kl-07-42-03
BEFORE
dsc_9915foer
M2 Eyelash serum HERE / M2 Eyebrow serum HERE
_____________________________
Okay, det her er mit udgangspunkt. Her har jeg blot lagt min daglige base, bestående af en mineralpudder og concealer. Som I kan se, har jeg ret lyse bryn og selvom de heller ikke er helt så lange, som de bør være, har jeg brugt EYEBROW serum fra M2, som har hjulpet HELT vildt meget! Det samme har jeg gjort med mine vipper, eftersom jeg ikke længere bruger eyelash-extensions.

BROWS – STEP BY STEP
picmonkey-image1
STEP 1: Depend eyebrow cutter HERE / Depend eyebrow trimmer HERE STEP 2: Depend eyebrow pencil HERE STEP 3: Depend eyebrow pomade HERE
_______________________________

STEP 1: Før man kan skabe det perfekte bryn, er forarbejdet rigtig vigtigt, hvis man ønsker et bryn med skarpelinjer og et velplejet udtryk. Jeg plukker brynene til tider, hvor jeg får hår steder udenfor brynet, men alle de små finere og lysere hår, der kan være svære at plukke, fjerner jeg med Depends eyebrow trimmer samt eyebrow cutter. Trimmeren er perfekt til alle ens små fine og lyse hår, man skal dog være lidt varmsom, da den jo kører på batterier, men det er must! Særligt at trimme mellem brynene. Cutteren, er også en man skal være varsom med, da den er meget skarp. Cutteren, bruger jeg ikke lige så tit, men det er den der kan skabe de mere skarpe kanter, som gør brynet ekstra flot synes jeg.

STEP 2: Når brynet er plukket og trimmet, er det tid til at tegne formen man ønsker. Her bruger jeg Depends eyebrowpencil, som virkelig er den bedste øjenbrynsblyant jeg har ejet. Den har en triangular-form og er spids, hvilket gør den let at arbejde med. Den giver en mulighed for at lave perfekte smalle, eller brede, linjer samt skyggelægge større områder og på denne måde definere ens bryn.

STEP 3: Nu er brynet plukket, optegnet og klargjort, til at få ekstra farve og fokus. Her bruger jeg Depends eyebrow pomade, som er et praktisk 2-i-1-produkt, hvor man får både farve og fiksering. Jeg bruger en smule af produktet, som påføres med en børste, herefter børster jeg brynene igennem, så de får et naturligt udseende. Pomaden sætter sig og giver øjenbrynene den perfekte form og farve, samtidig med at den gør at brynet holder. 
skaermbillede-2017-03-14-kl-07-43-14
Som et sidste touch, børstes brynene igennem og rettes til. 
dsc_9928picmonkey-coll2age

AFTER
efterefterdsc_9964
Hermed mit færdige resultat, som min søster faktisk står bag, Jeg plejer selv at lave mine bryn ret lyse, denne gang har jeg givet dem lidt ekstra farve, hvilket jeg faktisk synes er ret flot. Hvad synes I? Det vigtigste for mig, er at brynet ser velplejet ud og at det passer til den pågældendes ansigts, hårfarve og på trods af en masse produkter, stadig formår at se naturlige ud.
skaermbillede-2017-03-14-kl-07-43-50
EYESHADOW
dsc_0014 dsc_0013
Moders Renaissance Palette from Anastasia Beverly Hills HERE
________________________________
Nu til øjenskyggen, som faktisk er noget der aldrig har sagt mig særlig meget – lige indtil jeg stødte på denne palette fra Anastasia Beverly Hills. Den har den fineste palette af varme farver, der alle komplimenterer hinanden. Min søster og jeg blandende her, warm taupe, tempera og touchet denne blanding op med lidt af den guld glimmer og en smule af den rød-brune farve også. Resultatet, kan I se længere nede på billederne. Har I erfaringer med denne eller andre af Anastasias fine paletter? 
skaermbillede-2017-03-14-kl-07-48-49
CONTOURINGdsc_0044 dsc_0040
Anastasia Beverly Hills contour-kit HERE
_
________________________
Så er vi nået til contouring, som jeg sværger til! Elsker at se effekten af brugen af contour, dog anvender jeg det oftere vil særlige lejligheden eller weekenderne, men havde jeg overskuddet og tiden, ville jeg gøre det hver dag. Jeg bruger her også en fra Anastasia Beverly Hills, som er helt vildt god. Jeg har den i farven, light to medium, som er perfekt til de fleste skandinaviske kvinder.

Jeg bruger den til at definere og forme mine flotteste ansigtstræk. Jeg bruger de mørke nuancer, til at definere og de lysere til at highlighte – dette gør jeg både ved mine kindben, næse, øjne og kæbe. Et andet lille plus, er at denne palette ikke tilstopper porerne, modsat mange andre contour-produkter.
skaermbillede-2017-03-14-kl-07-53-19
BRONZER, HIGHLIGHTER AND AND LIPLINERdsc_9988dsc_9987dsc_0039dsc_0025dsc_9998dsc_9990
E.L.F Bronzer palette HERE / E.L.F Light shimmer baked highlighter HERE / E.L.F Lipliner HERE

Nu til de sidste små, men alligevel afgørende detaljer, der kan ændre hele udtrykket. Dette er nok det step, jeg i min daglig dag ville springe over – dog elsker jeg når jeg netop har en anledning, til at ligge ekstra tid og energi i disse små detaljer – da de altså gøre en kæmpe forskel. Her vil jeg gerne anbefale jer E.L.F bronzer-palette, som jeg elsker. Den giver min contour et lille ekstra glow og fremhæver den på bedste vis.

Herudover, tilføjer jeg nærmest altid lidt lys øjenskygge/highlighter inden i øjenkroget og måske en smule under brynet, for at fremhæve og markere. Det er lille touch, men jeg synes alligevel det får mig til at se friskere ud, samtidig med at det fremhæver al den tid jeg nu engang har lagt i brynene og øjenmakeuppen.

Afslutningsvist, er læberne også vigtige ikke at glemme. Jeg sørger altid for at pleje min læber, med en god læbepomade flere gange dagligt. Udover dette, bruger jeg for tiden E.L.F’s lipliner, der er så god. En lille smule af den, gør den helt store forskel og får læberne til at syne større og fyldigere. We like <3

Jeg håber virkelig I nød at læse med her og kunne finde lidt inspiration – husk at stil alle de spørgsmål I måtte have! Vi skrives ved senere!
skaermbillede-2017-03-14-kl-07-54-51
dsc_0027dsc_0030

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

spring nails