AVIENDO ∙ Natural

BRING ME WINTER, SNOW AND COSY TIMES

PA220051 PA220061 PA250118Hej piger! Tænker vi er tæt nok på december, julen og de mørke kolde tider, til at jeg kunne introducerer jeg for min nye vinterjakke som jeg er SÅ glad for. Jeg har faktisk ikke rigtig haft nogen idé eller ønske om hvordan min kommende vinterjakke skulle se ud. Sidste år kom jeg nærmest igennem uden nogen, jeg iførte mig en skindjakke – og mor var ikke glad. Det er jeg dog også færdig med nu, man bliver simpelhen så gennem kold og syg. Jeg faldt over denne Moncler jakke på Trendsales og synes den er SÅ rå, feminin og anderledes, hvilket jeg rigtig godt lide.

Vinterjakker er generelt sværre, både at finde, men også at style – det har altid været et af mine helt store problematikker. Denne er nog lidt pels-jakke-a-like, så tror det bliver lidt lettere for mig denne vinter. Hvad har I i tankerne omkring vinterjakke, nogle vinterjakkeønsker? Tænker at poste et inspirationsindlæg, med en række forskellige vinterjakker, som jeg synes er fede – kunne det være interessant? Ha’ en dejlig dag <3

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AVIENDO ∙ Natural