The pressure

By Mickleit

P9280064P9280071 P9280077
Hej piger <3 Håber I nyder weekenden, jeg har hygget med skønne Nicole idag, og mine vipper er nu lange og fine! Der findes intet bedre, det gør så meget og jeg elsker resultater som altid er så smukt og gennemarbejdet – jeg er om nogen blevet afhængig af mine eyelash-extensions. Jeg har helt glemt at vise jer ét af mine yndlings armbåndssæt – disse er fra By Mickleit som har de smukkeste armbånd, som kan mikses på kryds og tværs – og som ser så fine ud til et ur, eller andre armbånd. 

Skærmbillede 2014-11-15 kl. 19.23.41
Jeg er helt forelsket i de unikke armbånd, og ville ønske jeg kunne eje dem alle. Når det kommer til armbånd generelt, er dette dem jeg aller bedst kan lide – til nogle enkle outfits, er det fint at give den max gas med smykkerne, her kan man altså have flere armbånd samlet – hvor det i andre tilfælde er finere at holde det enkelt og måske bare style to helt tynde armbånd sammen. Allesammen er fine, og de sorte er sølv er perfekte til efterårets og vinterens kommende outfit. I kan se hele udvalget online lige her, eller finde inspiration til styling på Rikke Solberg’s online shop.

Hi girls! I have totally forgot to show you these amazing bracelets from By Mickleit which is one of my favorites! I love the simple and unique design – bracelets like these are amazing to style with a watch like I did on the first pictures, or you can wear them alone. I love to mix and match some different, maybe because you choose all by yourself and in this way it is a little more unique than to go buy a bracelet anyone can get – you have the opportunity to make it you own. 
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

The pressure