I don't care whats on your mind

Boyfriend-shirt kind of dress

DSC_6984 DSC_6988 DSC_7012 Hej piger <3 Jeg håber I har nydt solskinnet, det har jeg i den grad. Var til studenterfest igår og fik vidst liiidt for meget vin, så har en slem hovedpine idag, den er jeg dog 100% selvforskyldt, så ingen tid til ynk ;-) Jeg har brugt dagen på at hygge i Rungsted Havn med søde Ditte, pakket en masse tøj der skal sendes afsted – min salgsprofil er nemlig opdateret, tag et kig her.  

Jeg skal de næste par dage ses med nogle skønne piger, nyde sommervejret og undvære de der tager på ferie – nyder simpelhen alle disse fridage så meget, det er så fantastisk og jeg tror det bliver sundt for mig, når jeg engang når tidspunktet hvor jeg måske ligefrem keder mig, hihi – indimellem skulle det være sundt, og det sker ikke ofte for mit vedkommende.

På billederne kan I se min nye boyfriendshirt form for kjole, er den ikke fin? Plusfine har altid formået at kombinere det rå med det feminine, hvilket endda engang er lykkedes tl UG. Den er perfekt at style på stranden og er nem og let at tage over bikinien, jeg har dog valgt at style den med et par hæle her, for at gøre den mere hverdagsagtig. Hvad synes I om den – forresten er den sat ned på 40% mener jeg, netop nu og kan findes hos Plusfine på Østerbrogade. Vi skrives <3
ec18f76f0ed2ad313afcb70c8aa974

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I don't care whats on your mind