Autumn: what to wear

Bowl of antioxidants

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hej piger <3 Har haft en dejlig dag, på trods af at jeg er blevet snottet og ikke har sovet særlig godt i nat – det er typisk når man endelig har weekend. Ih altså! Imorgen skal jeg lave et lille foto-projekt som I nok skal høre meget mere om, derudover skal min mor og jeg have farvet hår, hvilket jeg glæder mig helt vildt til! Jeg er stadig ikke sikker på hvad jeg skal have lavet, så det bliver spændende hvad det bliver til :-) Hvis I har nogle idéer må  I endelig sige til.

Ville egentlig blot lige dele en lækker opskrift med Jer, som jeg tit bruger. Jeg elsker smoothies, det er noget af det lækreste – eller rettere sagt juice og smoothies, drikker én af delene hver dag. Om morgenen har jeg fået en ny favorit, som er banan, mynte og mandelmælk – den er så lækker og frisk! Denne er anderledes, her har jeg brugt 1/2 banan, et mix af hindbær/jordbær, mandelmælk og en tsk. acai-pulver. Jeg har toppet med chiafrø, kokos og frysetørret hindbær – alt i alt er denne smoothie perfekt til morgenmad eller snack og er fyldt med sundt fedt, vitaminer og en masse antioxidanter. Goooo make it!
Love-Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Autumn: what to wear