STRIPED AND SUNKISSED

BONES

Annonce for Bone’spicmonkey-collageimg_0273img_0245 img_0257 img_0281 picmonkey-collage2
Hej piger. Idag har jeg fået fornøjelsen af, at tippe jer om Bone’s 2 for 1 studietilbud, der giver studerende og deres ledsagere mulighed for at få 2 hovedretter, men betale for 1 (den dyreste). Jeg var forbi Bone’s forleden med Laura, hvor vi begge fik en virkelig god kylling i marinade og for mit vedkommende, sweet potato fries som er en af mine helt store laster – når det kommer til fries! Ej hvor var de altså gode og udover det, toppede jeg lige med guacemole!

Udover fritterne, elsker jeg at kunne blande min egen salat i Deres salatbar – som både er god til forret og som lidt ekstra, hvis man som jeg, har rigeligt appetit ;-) Selv vidste jeg ikke, at Bone’s var åbnet i både Valby og på Amager. Laura og jeg tog forbi deres store restaurant i Valby, der var hyggelig og autentisk in a american way. 

Selv husker jeg da jeg var barn, at vi spiste nogle gange på Bone’s, da de kun lå i Jylland. Menuen var dengang ALTID spareribs, som de jo også er kendte for. Denne gang måtte vi bare begge smage noget andet på menuen, selvom det altid frister – særligt når de er frisklavet, helt fra bunden og slår de fleste ;-)

Studierabatordningen gælder iøvrigt mandag og torsdag efter kl. 18.30.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

STRIPED AND SUNKISSED