AUTUMN WANTIES

BOLIGPROJEKT

dsc_5310 dsc_5317 dsc_5319 dsc_5320 dsc_5333 dsc_5291 picmonkey-collage picmonkey-collage2 picmonkey-colla3ge picmonkey-collage4
God aften piger <3 I må først og fremmest undskylde, at der er lidt mere stilhed her på bloggen, end I er vandt til. Der er bare sket så mange nye ting og været så mange nye indtryk den seneste tid, så har lige skulle samle mig selv og finde en rytme – det handler jo lidt om tilvænning, det at skulle starte studie igen. Idag ville jeg dog vise jer, noget som jeg har fået mange spørgsmål på, når jeg har postet nogle små preview på min Instagram – nemlig mine forældres byggeprojekt.

De er som nogle af jer ved, ved at bygge det SMUKKESTE hus! De startede her for lidt under et år siden, med hele projektet, som nu er ved at nå vejs ende og de kan simpelhen ikke vente. Jeg synes det har været så sjovt, at følge med i processen og se hvor meget de små justeringer og skridt skrider frem, og nu er huset bare så fint og fuldendt efterhånden. Jeg tænkte dog, at det var sjovt at se nogle billeder af lidt af huset, inden møblerne bliver rykket ind. Lad mig høre hvad I synes og hvis der er mere I vil se og høre <3 God aften ladies!

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

AUTUMN WANTIES