SIMPLE IN BLUE

BOHO-INSPIRED DRESS

P1010701 P1010819 PicMonkey Collage
Hej igen piger! Sikke et regnvejr der har været både i nat og formiddags, dog synes jeg ikke I skal snydes for denne smukke boheme-inspireret kjole, som jeg modtog forleden dag og glæder mig til at rocke hele sommeren. Kjolen her er meget let og har de fineste snit og en meget dyb udskæring ved ryggen, som I kan se på billederne – fint ikke? Jeg er så hooked på denne kjole altså! Lige nu, sidder jeg og fumler med lidt engelsk repetition, inden jeg på tirsdag skal op til eksamenen, i mundtlig engelsk. Hold nu op hvor er det nervepirrende, men på samme tid super lettende at tænke på, at når denne dag er ovre, står jeg med en hue på og er klar på den sjoveste uge i min gymnasietid. Åh hvor jeg glæder mig!!!

I kan finde kjolen online hos Shein lige her.

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

SIMPLE IN BLUE