ASOS ADDICTION

BOHEME TOUCH

Untitled-1
God aften piger! Nu er jeg blevet ramt af den forventede efter-skiferie-sygdom – så øv altså! Jeg vågnede en dag op i Val Thorens, hvor jeg kunne mærke lidt utilpashed, hvilket helt sikkert har været kulden, søvnmanglen og nogle udmattende dage på ski. Da jeg kom hjem igår, var jeg også helt vildt træt og har idag stadig været helt ør og øm i kroppen. Nu har jeg fået en lur på sofaen, blevet forkælet med lækker mad og ikke mindst hygget med hele familien samlet. Tror ikke jeg kunne gøre noget bedre for kroppen og håber sådan jeg kan nå at få denne feber til at forsvinde.

Nu vil jeg vise jer, nogle af H&M’s nyeste items, som er meget Isabel Marant-ish – ikke rigtigt? Jeg er virkelig vild med dem alle og synes hvert item er gennemført, og ser meget ekslusive ud. Jeg tror ligeledes farverne, mønstrene og stoffene er meget forårsinspireret – hvilket selvfølgelig gør dem endnu mere friske og lækre at se på! Jeg ville i hvertfald elske at eje den fine oversized blazer og bodystockingen – de vil begge gøre sig meget godt i mit klædeskab. Hvilke er jeres favorit?

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-02-20 kl. 21.13.45Skærmbillede 2016-02-20 kl. 21.14.14Skærmbillede 2016-02-20 kl. 21.15.17Skærmbillede 2016-02-20 kl. 21.39.48

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ASOS ADDICTION