Rock that jumpsuit

Boheme a-like

DSC_6037DSC_5887 DSC_5888 DSC_5919  DSC_5992 DSC_6010 DSC_6029 Godmorgen piger <3  Er idag vendt hjem til mine forældre, og har sovet fantastisk i min egen seng – hihi, den har jeg altså savnet, udover dette var det dejligt at se mine små hunde igen. Jeg tager dog allerede hjem til min søster og bor igen idag, og denne gang har jeg mit nye Olympus kamera med!!! Er så glad for mit nye kamera, som min far har været så sød at hente for mig igår, og nu kan jeg SLET ikke vente med at poste billeder jeg har taget med det, og jeg er sikker på I glæder Jer til at se de meget efterspurgte billeder af min søster lejlighed. Hihi, nu kommer de altså – og ikke skal ikke længere vente! :-)

Endelig fik jeg postet billederne af dette fine sæt, som jeg synes er så lækkert boheme a-like – jeg tror det er samspillet mellem det fine hårbånd og den smukke skjorte med blondedetaljerne. Sættet er fra butik Notre på Frederiksberg, Peter Bangs Vej 53 – I kan læse mere lige her.  Jeg er jo som I ved, helt forelsket I denne butik, som er fyldt med lækkert tøj og boligindretning. På billederne har jeg en bluse på, fra Rosemunde, jeg har str. 34 på. Til skjorten bærer jeg igen mine nye favorit jeans, der er fra Tiger Of Sweeden – de sidder virkelig godt og det er bare umuligt at finde sådanne jeans til tider, synes jeg. Senere idag, vil jeg starte en giveaway her på bloggen, hvor I har muligheden for at vinde Rosemunde skjorten, jeg har på, på disse billleder – så I må endelig stay updated og indtil da kan I lade Jer inspirerer ved at kigge forbi Notre eller finde tøjet online her.
Love-Caroline


Rosemunde skjorte m. blonder • Tiger Of Sweeden jeans (coming up) • Missioni hårbånd • Stella McCartney fallabella taskeSofie Schnoor stilletterMarc by Marc Jacobs ur • Sparkling Destiny’ armbånd, Regitse Rosenvinge +bloodstone crystal’ armbånd


 

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rock that jumpsuit