You may never get to show, show off

BOAS COPENHAGEN

P3090223 P3090227 P3090235Hej piger <3 Endnu en opdatering fra Abu Dhabi, som jeg egentlig havde tænkt, jeg ville vente med at poste til jeg var hjemme – lige nu har jeg dog tiden, samtidig med at jeg lige skal have alle de billeder, jeg hidtil har tager herfra, overført til min computer. De lækre sommerbilleder må I have tålmodighed med, men jeg lover de bliver postet snart.

Jeg har slet ikke fået vist jer mine smukke smykker fra Boas Copenhagen endnu, så tænkte det var på tide. Jeg faldt over Boas Copenhagen via Instagram, hvor jeg var helt solgt. Jeg synes deres smykker har meget karrakter og meget specielle, hvilket jeg elsker. Alene ved at tage et kig forbi Boas Copenhagens’ webside, stråler det af autencitet og kvalitet – jeg er så hooked. I kan komme til deres webside lige her. Jeg forelskede mig særligt i den smukke halskæde; ‘Black Claw’ halskæde der er lavet af 925 sterling silver og sorte diamanter.

Øreringene er så fine, feminine og enkle – jeg bruger dem enten for sig, eller ved siden af en perleørering. Disse er også af 925 sterling silver, dog forgyldt guld med hvide diamanter. Min fine ‘Black Lily’ ring er oxideret sølv af 925 sterling silver og er ih så fin. I kan se den på lige her og her. I skal nok se meget mere af disse fine smykker snart, ville blot lige tease jer lidt ;-) Ha’ en fantastisk dag <3 Kys!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

You may never get to show, show off