We weren't sisters by birth - fate brought us together to be sisters by heart.

BOAS COPENHAGEN – CLOSEUP PICTURES

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
PicMonkey Collage11
P4190187
P4190207
CLICK TO SHOP:
Skærmbillede 2015-04-22 kl. 19.35.54Skærmbillede 2015-04-11 kl. 16.31.25Skærmbillede 2015-04-22 kl. 19.27.50Skærmbillede 2015-04-22 kl. 19.32.37Skærmbillede 2015-04-11 kl. 16.35.49Skærmbillede 2015-04-22 kl. 19.47.00
Hej piger <3 Så kom dette fine sommeroutfit langt om længe på bloggen, er det ikke fint? Jeg har siden søndag rocket alle mine summer-items hver eneste dag, da jeg oprigtigt har synes vejret har været til det. Det skal dog pointeres at jeg heller ikke har skulle det helt store, andet end hjem, efter skole, hvor jeg heldigvis er bil – ellers kunne det være man skulle have iført sig en smule mere. Idag har jeg dog også haft shorts på, hvor vi skulle en tur på designmuseet med klassen – det var også helt tilpas varmt. Nu bliver det desværre bare lidt dårligere vejr i de næste par dage, så surt – det er virkelig bare med at nyde det når det gode vejr kommer, dog synes jeg også en regnvejrsdag eller to er hyggelig – så kan man få ordnet en masse mere praktiske ting, som man ikke orker at spilde en solskinsdag på.

Den fine hvide blazer og tilhørende top, fandt jeg i ZARA i Abu Dhabi, men jeg har lige set at begge dele er til at finde i den nye fine butik på Strøget i hvertfald. Jeg synes det er så fint og klassisk og bære det hvide sæt sammen, det udstråler sommer på lang afstand og komplimenterer ens sommerkulør. De fine pallietshorts er fra VILA og jeg er så vild med dem! Fandt dem for et godt stykke tid siden efterhånden, men først nu tillader vejret at jeg kan flashe dem – de findes forresten også i sorte.

Før jeg smutter, er jeg sikker på I er ligeså vilde med mine fine smykker fra BOAS COPENHAGEN. Jeg har vist jer et lille preview af disse smykker før, men her kan ses rigtigt ses i action – er de ikke smukke? Der er tale om den lille rundt sølvring, med de små sorte diamanter, den unikke sølvkæde med isbjørnetanden og de fine enkle guldøreringe – jeg er så hooked på de smykker! Særligt grundet den virkelig gode kvalitet – det er et kæmpe plus synes jeg, da du kan mærke det med det samme og de ligeledes er super ekslusive af deres look.

Solbriller har jeg også lagt et link ind til, de er fra TRIWA og jeg synes de er så classy! Farvekombinationen er super flot også er selve brillens form virkelig fin og klæder de fleste. Nu vil jeg smutte ud og løbe en tur! I må have en dejlig aften <3

 

 

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

We weren't sisters by birth - fate brought us together to be sisters by heart.