Dresses Copenhagen

Blurred and printet

P8090042 PicMonkey CollageGod aften piger! Så er vores sidste dag i L.A gået, det er en så mærkeligt følelse, selvom jeg også glæder mig helt vildt til at komme hjem, så kommer jeg virkelig også til at savne denne her by, mine nuværende omgivelser, menneskerne her, vejret (og den tilhørende tan!) ja, bare sjælen i L.A som virkelig har vundet mit hjerte. Det er med 100% sikkerhed at jeg vender tilbage til dette sted, måske i en længere periode? Who knows <3

Imorgen har vi dog også en god del af formiddagen med, da vi først skal køre mod lufthavnen ved 14-tiden, så det er dejligt. Vi ved ikke helt hvad de sidste timer skal bruges på, så vi ser hvad vi har lyst til imorgen når vi vågner <3 Nu vil vi smutte i seng og få noget søvn, inden dagen imorgen står på hjemrejse. På billederne kan I se mit outfit idag, taget i bjergene – der skal nok komme flere billeder derfra. Om ikke andet har jeg min fine bluse på, jeg klikkede hjem fra Nelly, kort før min søster og jeg rejste. Den er så behagelig og super flot! Den er desværre udsolgt nu, men lad os krydse fingre for den er online snart – ellers kan I måske finde den I en af Vilas butikker. Ha’ en skøn

THE OUTFIT
Shirt – Nelly 
Skirt – H&M 

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dresses Copenhagen