SKINCARE BY LIV

BLUEROUGH

picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage1 picmonkey-collage dsc_0910 dsc_0893 dsc_0826 dsc_0823 dsc_0886
Blue shirt HERE / Jeans HERE / Heels HERE / Bag HERE 
__________________________________
Godmorgen piger! Så blev det mandag, og jeg er så klar, men en masse spændende indlæg og ting i denne uge. Flere af jer, synes også, at nogle flere hverdagsindlæg og videoer her på bloggen, kunne være interessante, så det vil jeg springe ud i også denne uge – bliver det ikke spændende? Jeg har dog alligevel brug for lidt mere af Jeres hjælp, da jeg rigtig godt kunne tænke mig, at vide hvilke videoer I synes kunne være spændende?

Jeg glæder mig helt vildt, til at høre Jeres idéer og komme i gang, med dette projekt. Nu ville jeg lige dele, disse fine outfitbilleder med jer. Jeg fandt disse så fine jeans i Zara forleden og er så glad for dem! Det er et evigt projekt for mig, at finde jeans der sidder pænt mig på og som jeg føler mig tilpas i, så når jeg endelig finder et par, så holder jeg mig altså ikke tilbage! For at fuldeføre et cool lidt stylet office-look, har jeg taget en lyseblå skjorte på, et par enkle sorte hæle og min Gucci taske. Et meget fint og enkelt look, der kan styles med stilletter som jeg, til lidt finere lejligheder, eller med et par ballerinaer, sneakers eller støvler til et hverdagslook.

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SKINCARE BY LIV