MY RECIEPES ∙ KALE & CHICKEN

BLUE OCEAN

1 IMG_0582 IMG_0587 PicMonkey CollageCLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-09-05 kl. 21.16.43Skærmbillede 2016-09-05 kl. 21.19.25
Hej igen piger! Pyha, jeg har virkelig på fornemmelsen jeg så småt er ved at lægge mig syg nu :-( Som sagt sover jeg faktisk aldrig lur og idag havde jeg ingen anden udvej, var så udmattet og genmem-træt i hele kroppen, kender i det? Her til aften har jeg døjet med en slem kvalme, øv altså. Håber det går over, selvom jeg lige pt. tvivler. Ih hvor irriterende, men det er der ikke noget at gøre ved – jeg må bare forkæle mig selv på bedste vis, så jeg kan komme på toppen hurtigst muligt.

Jeg tænkte dog, at jeg nu havde anledning, til at vise jer denne SÅ fine blå pels fra American Dreams samt min fine grå-meleret bluse fra Rosted Raw. Jeg bar dette outfit i sidste uge, og synes det er så fint. Den grå bluse er så meget mig og virkelig lækker at have på, ligesom den er perfekt til det kommende efterår og vinter. Pelsen er bare så rå og cool, perfekt til et sæt som dette, eller en bytur hvor looket lige skal piftes lidt op. Synes I ikke? Jeg har lagt links til looket oven under billedet <3

1 kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY RECIEPES ∙ KALE & CHICKEN