Gotta get away and make it happen

BLUE LACETOP ∙ Melrose Blvd.

P8040408 P8040409 PicMonkey CollageHej piger! Håber I nyder det lidt lunere vejr, der endelig er kommet til Danmark. Hihi holder os stadig opdateret ;-) Vi har 5 hele dage tilbage nu,  og har stadig så meget vi vil nå, så er sikker på dagene kommer til at flyve afsted. Idag har vi solet ved poolen, spist lækker frokost og været forbi Melrose Bvld. for lidt shopping – vi bliver simpelhen så fattige.

Chanels butik har FANTASTISK, I kan se et lille sneak peeks af mine nye sneaks på Instagram her. Er de ikke fine? Jeg er så forelsket! Vi var også forbi Isabel Marant hvor jeg fandt den FINESTE top, glæder mig så meget til at vise jer den – den er så smuk. Nok om den, på billederne kan I se mine fine nye blå top, jeg fandt i et shopping center herhenne.

Den er fra Free People og er virkelig fin, når man nu engang har fået lidt farve. Jeg ville så gerne have stylet dem med et par denim-shorts, men har desværre ikke noget par med – er dog sikker på det kunne være så fint! Well, nu vil vi smutte i seng – glæder mig sådan til at vise jer min Isabel Marant top, ååååh den er fiin. Ha’ en dejlig dag <3

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Gotta get away and make it happen