SUMMER LOOKS

BLUE BEAUTY NEEDS

dsc_8788
pHformula H.Y.D.R.A serum HER / Revitalash HER / St. Tropez In Shower Tan HER


Hej piger. Jeg tænkte, at det var tid til lidt beauty-tips og nu hvor jeg har 3 favoritter, fra forskellige mærker, tænkte jeg at det kunne være fint at samle det i et post. Først og fremmest, vil jeg fortælle jer om mit altid go-to vidunder produkt, når min hud er tør – hvad end det er sommer eller vinter. Jeg har tendens til hurtigt at tørre ud og derfor er det vigtigt, at jeg altid har denne Hydra Serum ved min side. Den er fra pHformula og virker bare efter et lag, én gang. Jeg kan tydligt se og mærke forskellen, når min hud er tør og jeg bruger denne serum. Jeg bruger den efter behov og ligger den under min dag- eller natcreme.

Det næste produkt, jeg vil rose, er Revitalash vippeserum, som har gjort mine vipper lange igen, efter mange år med eyelashextensions. Jeg kan sågar gå uden mascara og stadig få spørgsmål omkring, hvor jeg får mine vipper lavet. Den er virkelig effektiv! Det ved de af jer, der har prøvet den og de af jer som ikke har – I kan kun glæde jer.

Sidst men ikke mindst, har St. Tropez udviklet den smartest tanning-løsning, nemlig deres In Shower Gradual Tan. Det er en creme, der skal påføres i badet, på våd ud og sidde i 3 minutters tid. Herefter skal den skylles af og kan altså bygges op i farven, alt afhængig af, hvor ofte den bruges – genialt ikke? Det er så rart, at kunne klare i badet synes jeg – har I prøvet den?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUMMER LOOKS