MOTIVATION

BLUE AUTUMN LOOK

picmonkey-collagedsc_5547 picmonkey-collage2 picmonkey-collage4 picmonkey-collage6
Knit HERE / Striped pants HERE / Sneakers HERE


Godmorgen ladies. Jeg håber I har sovet dejligt! Vejret er såå hyggeligt idag, rigtig efterårsvejr og stemning, det kan næsten ikke undgås vel? ;-) hihi. Jeg skal arbejde hjemmefra idag og have studeret lidt engang senere også, da jeg stadig er lidt småsyg og derfor bliver hjemme fra skolen idag. Men det er dejligt, at kunne blive under dynen og stadig kunne nå dagens gøremål.

Jeg har helt glemt, at få vist jer dette fine efterårslook, som jeg modtog fra Nelly tidligere på ugen. Jeg synes strikblusen er så yndig og ikke nok med det, er den såå hyggelig og blød. De fine bukser, faldt jeg bare for, da jeg synes den røde detalje er vildt cool. De er gode både til hverdag, med en strikbluse som jeg har stylet dem, men er sikker på, at de er lige så fine med et par hæle og en rød top til fest. I må have en dejlig dag, vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MOTIVATION