Yesterdays

Blow your mind // todays outfit

DSC_2346 DSC_2352 DSC_2400

Hej sødeste piger <3 Hermed outfitbilleder fra idag, hvor jeg havde den fineste sommertop fra Buch Copenhagen på – er den ikke yndig? Ryggen er fantastisk smuk – både fin til hverdag, med til fest vil den også være perfekt! Farven fås i flere forskellige, bl.a denne fine, nude, grå samt taupe/nougat. Den kan som sagt købes i Buch Copenhagen, ligesom mine blondeshorts kan, til henholdsvis 279,- og 199,- og jeg vil altså sige begge dele er sommer MUSTHAVES!

Dertil har jeg sneaks fra Palladium på, så rå til det ellers girly outfit – derudover er hvide sneakers bare lige lidt ekstra lækre, om sommeren. De kan købes herMin fine vest af får, er fra butikken ‘Hej Hej’ på Kronprinsensgade 13 – som er en virkelig lækker, men lille butik. Der er en masse lækkert tøj, som ikke er set så mange steder før – det kan jeg godt liden. Vesten gav jeg 1.500 kr. for, da den var sat ned med 40%.

Nogle af Jer kender måske Perlen / M.E. Antik, som Eva står bag. Hun laver de smukkeste smykker, hårbånd og meget mere. Jeg er helt forelsket i alle hendes kreationer, som er så gennemførte og unikke. Hårbåndet er derfra, samt begge mine armbånd – som faktisk også kan bruges rundt om anklen, det ser SÅ sødt ud! I kan finde Eva på hendes facebook, I skal blot søge: Perlen/M.E.Antik. Før jeg smutter ud og løber en tur, skal I lige høre om det fine iPhone cover. Vi elsker jo alle Daisy parfumerne, i hvertfald deres look – så yndige altså! Jeg har været så heldig at finde et cover, som har de fine Daisy blomster på, jeg er helt vild med det! Det er fra iBoom.dk og koster 159,- I kan finde det lige her. Det er mit nye yndlingscover, hihi :-)
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Yesterdays