Fangels jewellry

Blossoms and Spring

DSC_3096 DSC_3097 DSC_3103
Gooodmorning lovelies! Åh hvor bliver man glad i låget af dette værd – får så meget overskud og energi af solskin og varme – som man kan mærke tager mere og mere til. Lige om lidt tager vi til Abu Dhabi og jeg synes faktisk, hvis jeg selv skal sige det, at jeg om nogen fortjener ferie, hvor jeg kan få slappet af og få fyldt kroppen på med D-vitamin.

Jeg tog lidt billeder at lidt detaljer fra badeværelset forleden, da jeg synes det var blevet så fint og friskt. Den fine lavendel er faktisk fake, hvilket jeg slet ikke synes den ligner. Jeg er ikke mester i at passe blomster, og denne passer sig selv, hvilket er til min fordel – så ser badeværelset altid fint og ordenligt ud og at blomster skaber liv og gør det lækkert, det kan man altså ikke løbe fra. Denne blomst er fra ILVA så vidt jeg husker – så er I heller ikke de bedste til at passe blomster, så kan denne altså anbefales. Hihi :-) Vi skrives ved, kys!

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fangels jewellry