THEM PINK HEELS

BLOOM BOX

picmonkey-collage2dsc_9425 dsc_9434 dsc_9474
Bloombox HERE / Grey shirt HERE
_______________________________
Hej piger! Som I måske har set på enten min Snapchat (caromarburger) eller min Instagramprofil (@carolinemarburger), blev jeg igår forkælet af Bloombox, der havde denne SÅ smukke buket med til mig, med de smukkeste roser i. WAUW! Jeg bliver så glad, når jeg kan dufte friske blomster i lejligheden og så er synet af disse, altså heller ikke helt dårligt. I kan både se, læse og høre mer om konceptet lige her. Jeg er sikker på, at enhver veninde, mor eller kæreste ville elske at få sådan én smuk buket <3 Har I stødt ind i Bloombox før?

Jeg vil nu gøre mig klar, til at tage ud og spise med mine forældre og søster. Vi skal idag ind og se stand-up, endda præmieren på Andreas Bo’s show, så det bliver jo forhåbentligt, vildt sjovt!! Haha, inden da, skal vi spise en god middag sammen, så jeg vil se frem til en hyggelig familieaften <3 Forresten, den fine bluse jeg har på, er fra Nelly og kan findes online her. Vi skrives ved snart! Kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THEM PINK HEELS