Get to know me - what's in my bag?

Bloganbefalinger, inspirationsbilleder og interiør? – Ja tak!

Hej søde læsere,
Jeg har haft en hyggelig første dag i skolen idag, efter en dejlig lang ferie, det var jo dejligt at se alle de søde venner og veninder igen.
Jeg har indtil videre siddet på bloggen og gjort en masse fine indlæg klar til jer idag, så i kan ihærdigt følge med på bloggen, hertil aften hvor jeg mener i får lige godt 5 indlæg, så der bliver i hvertfald ikke stille på bloggen. :-)
Jeg har desværre ikke fået taget outfit billeder, fordi det jo simpelhen bliver så hurtigt mørkt, og jeg synes at billederne bliver betydeligt bedre i lys, så dem må i have til gode, da jeg imorgen allerede har fri klokken 2, så er der masser af tid. 
Tænker også at jeg senere vil lave en hel del bloganbefalinger, og har tænkt mig at det kun skal være anbefalinger af jeres fine blogs, da i har fået en masse af nogle kendte blogs som Angelica Blick, Ulrikke Lund o.s.v. 
Så altså aftenen står på outfits, bloganbefalinger, inspirationsbilleder og måske en smule interør. 
Jeg håber i har haft en mindst ligeså dejlig dag som jeg har søde piger! 

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Get to know me - what's in my bag?