MY HOMEMADE BIKINIS - AN EXCLUSIVE AND UNIQUE LOOK

“Bless you, my darling, and remember you are always in the heart – oh tucked so close there is no chance of escape – of your sister.”

Hej søde piger, jeg er er lige kommet ud af badet og vil inden længe smutte ud og nyde solen. Hvor er det dog blevet lækkert vejr, især her de sidste 2 dage. Jeg har virkelig haft brug for den varme, og jeg var så heldig at have fri igår, idag og imorgen – så jeg kan i den grad nyde vejret. Igår fik min søster og jeg taget en masse fine billeder i aftensolen, jeg synes de er blevet SÅ fine, især pga. det smukke smukke lys.
Udover det tog vi nogle outfitbilleder, som jeg vil vise jer på bloggen imorgen. Så det her er faktisk et lille sneak peak. Idag vil der komme en video ind med svar på de mange spørgsmål jeg var blevet stil i min spørgerunde, jeg ved endnu ikke om jeg bliver nød til at dele den op i to – det må vi lige se på, men i hvertfald kan i se frem til den video inden længe.
I aften smutter jeg på Stick n’ Sushi med mine søde veninde Rebekka, såå hyggeligt! Det er al for lang tid siden jeg har set hende, så det bliver skønt. Jeg håber i nyder vejret ligeså meget som jeg selv. Kys!
Den bedste og smukkeste søster man overhovedet kan tænke sig til. <3

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY HOMEMADE BIKINIS - AN EXCLUSIVE AND UNIQUE LOOK