GLÓ Opening

BLENDING IN

dsc_2288 picmonkey-image2picmonkey-collage
White shirt HERE / IVY jeans HERE / Billi Bi heels HERE


Hej piger. Jeg startede ugen helt rigtig ud, med min søde veninde Sofie. Vi spiste den lækreste morgenmad på Fars Dreng, som er en café jeg faktisk aldrig har besøgt før, men jeg blev virkelig positivt overrasket. Det var et virkelig hyggeligt sted og så var omgivelserne, bare så hyggelige. Der kan jeg virkelig anbefale jer, at man tager et smut forbi.

Nu ville jeg lige vise jer, dette såå fine outfit jeg var iført igår. Mine jeans er fra IVY og har lige for tiden, været nogle af mine yndlings, da de bare er så behagelige at have på. Hertil har jeg en fin hvid tunika på, der er fra Coster Copenhagen. Den er super fin og sommerlig <3

Afsluttende, havde jeg stylet dette look, med mine helt nye Billi Bi heeled sandals, som jeg endnu ikke har fået vist jer ordenligt. De er såå smukke altså! Ikke nok med, at man går super godt i dem, så er de bare vildt fine og feminine – jeg elsker den sølv farve og glæder mig sådan, til alle de lejligheder jeg her i sommeren, kommer til at kune iføre mig dem.

1 kommentar

  • Mille Sofie

    Hej Caroline <3
    Var der ikke noget med, at du var begyndt at få fjernet noget af din tatovering? I så fald, kunne du ikke lave et indlæg om det? Jeg er selv ved at få fjernet en, og synes det kunne være spændende at læse om andres oplevelse :)
    Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GLÓ Opening