MY BUSY BUT WONDERFULL DAYS

SWEATSHIRT NO PANTS

PicMonkey Collage
PicMonkey Collage
Nogle dage, er made to relax in relaxing clothes. Dette er en af mine, hvor jeg har iført mig min nye sweatshirt fra ROMWE – er den ikke cool? Den er super blød og dejlig at have på, hvilket gør den til en af mine yndlings hyggebluser, at iføre mig, når jeg skal bruge dagen på sofaen – selvom det nu ikke sker så ofte ;-) Dog bærer jeg den også tit, til og fra træning eller på en af mine mindre fashionable dage.

Jeg passer idag min søde veninde, Camilla Rosted’s’, smuuuukke og hyggeligt butik RosteRaw, som ligger lige ved Vedbæk Station, I må endelig kigge forbi hvis I har tid og lyst – det kunne være så hyggeligt at hilse på nogen af jer! I er om ikke andet velkommen og også gerne én af de kommende dage i ugen, hvor jeg også vil være her – mens søde Camilla, nyder en velfortjent ferie i syden <3

Find den fine sweatshirt online lige her i sort eller her i den fine blå farve.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MY BUSY BUT WONDERFULL DAYS