EAT YOUR KALE

Black playsuit w/ open shoulders

750_8432 PicMonkey CollageCLICK TO SHOP – Black playsuit 

Hej piger! Dagene flyver afsted for tiden, og dagen idag er blevet brugt på en masse planlægning til bloggen, har fået taget en masse billeder af min dygtige far, så I kan se frem til fine outfitbilleder, der omfatter efterårsoutfits, going-out looks og andet fint. Jeg har haft en masse kommende indlæg, som jeg har haft i hovedet længe, så det er fantastisk at få påbegyndt de forskellige projekter – elsker det <3

På billederne kan I se min fine nye playsuit fra Shein, den har de fineste detaljer ved skulderen og bare sidder super fint. Jeg skal have ordnet nogle flere indlæg til jer, lidt afleveringer og så vil jeg ellers smutte i seng. Jeg håber I får en skøn aften! KNUS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EAT YOUR KALE