ORGANIC HAIRSPA

BLACK OUTFIT

PicMonkey CollagePicMonkey Collage2
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-03-24 kl. 13.30.19Skærmbillede 2016-03-20 kl. 09.40.36Skærmbillede 2016-03-24 kl. 13.32.49
Hej piger! Åh altså, sikke nogle hektiske dage. Jeg har haft SÅ travlt i denne uge, nu hvor jeg endelig har haft nogle dage ‘fri’, fra skole i hvertfald. Jeg har det med at overbooke min kalender, hvilket resulterer I at jeg har det med at køre mig selv helt ned. Der har været så mange ting at se til, og så meget der skulle ordnes, men det begynder at løse sig lidt nu synes jeg. Kender I ikke de der travle, travle dage, hvor man nærmest ingen hvilke får? Det skal man i hvertfald passe på, så helligdagen idag, passer mig så godt <3 Har I nogle særlige traditioner i påskedagene, eller står den bare på afslapning med jeres nærmeste?

Har SÅ mange fine indlæg coming-up, men jeg har ærligt talt ikke haft tiden til at fordybe mig i dem ordenligt og få det ud af det, jeg ønsker. Derfor har de fleste været lidt længe undervejs, men komme skal de nok. Om ikke andet har I her et outfit fra forrige uge, som flere af jer har spurgt indtil. Jeg har mine YNDLIGS jeans fra Gina Tricot på. De er så rå og jeg kan ikke få nok af dem. Hertil har jeg min søsters blondebluse fra Day Birger ét Mikkelsen til og en blazer fra ZARA – klassisk look, men med nogle fine detaljer synes jeg. Nu vil jeg hoppe i bad – har forresten fået det smukkeste møbel hjem igår, jeg glæder mig sådan til at vise jer det! Vi skrives senere igen – 1000 kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ORGANIC HAIRSPA