The gold bomber and suede jeans

BLACK ON BLACK

PicMonkey Collage1IMG_0161 IMG_0166IMG_0159PicMonkey Collage
Godmorgen piger! I må undskylde for stilheden på bloggen igår, det endte bare med at blive en lidt travlere dag end forventet – dog på den gode måde. Jeg havde sovet så dårlige natten til igår, så kender i det, hvor man bare intet kan overskue andet end at sove? Jeg havde dog nogle ting jeg skulle nå, så begav mig da ud til Frederiksberg Centeret og efterfulgt tog jeg hjem til mine forældre med C, hvor vi blev til kl. 1 om natten, så endnu en sen aften og alt for tidlig morgen vil jeg sige. Hihi, dog var det så hyggeligt igår, jeg føler mig tit så heldig over at have nogle forældre, som jeg elsker at bruge min tid med – de forstår mig, de støtter mig og de er bare alt hvad jeg kunne ønske. Herudover brillerede min far med lækker fisk fra grillen og perlehønebryst og min mor med lækre salater, god rosé og ja, der var ikke en finger at sætte igår <3

Lige om lidt, skal jeg til IKEA med Maria, vi skal finde nogle ting til hendes lejlighed – så vi har egentlig forsøgt at være så tidligt ude som muligt, så vi undgår flest muligt mennesker. Haha, søndage er bare kaos i IKEA ofte, dog er vejret ret godt idag, så måske de fleste børnefamilier vil bruge den udendøre? ;-) Jeg ville dog inden jeg smutter afsted, lige vise jer denne SÅ fine jakke fra By Gabriella / Dresses Copenhagen, som jeg har haft en lignende i grøn før faktisk. Denne er dog sort, hvilket jeg nok bruger mest for tiden, da den jo altså kan styles til ALT. Den har så mange fine detaljer, givet looket et råt touch og så synes jeg den er så cool. I kan finde den online lige her. Vi skrives ved senere <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

The gold bomber and suede jeans